ابوالفضل اکبرپور روز دوشنبه در حاشیه بازدید از نمایشگاه توانمندیهای دانشجویان در محل سالن امید دانشگاه بیرجند در جمع خبرنگاران افزود: در حوزه ارتباط دانشگاه با جامعه و صنعت هم قراردهای ما ۲ برابر سال گذشته و به ارزش بیش از ۹ میلیارد تومان بوده است.
وی بیان کرد: امسال در حوزه پژوهش ۱۹۳ مقاله علمی و پژوهشی انجام و ۱۶۲ مقاله ISI دانشگاه بیرجند نیز چاپ و ۳۳۰ مقاله نیز در همایشهای ملی و داخلی منتشر شده است.
معاون پژوهشی، نوآوری و فناوری دانشگاه بیرجند گفت: امسال تاکنون این دانشگاه هفت نمایشگاه داخلی و خارجی برگزار و ۹ طرح مصوب داخلی را اجرا کرده است.
اکبرپور با اشاره به برگزاری نمایشگاه هفته پژوهش هفته گذشته در دانشگاه بیرجند، تصریح کرد: هدف از این نمایشگاه هم پیوند دانشجویان با بخش صنعت و بازار کار بود تا ایدههای جذاب و نو در خصوص نیازهای صنعت ارائه شود.
وی گفت: امسال آزمایشگاه مرجع دانشگاه بیرجند رتبه یک آزمایشگاههای کشور و رتبه ۴۱ را در بین ۳۶۰ آزمایشگاه زیر نظر وزارت علوم، تحقیقات و فناوری را کسب کردI است.
اکبرپور با اشاره به نمایشگاه توانمندیهای دانشجویان گفت: در این نمایشگاه در حوزه پژوهشی دستاوردهای دانشجویان در حوزه شرکتهای دانشبنیان زیر نظر پارک علم و فناوری و مراکز آموزشی و پژوهشی استان، کشاورزی، ارتباطات و فناوری اطلاعات، الکترونیک، آب و معدن به نمایش گذاشته شده است.
معاون پژوهشی، نوآوری و فناوری دانشگاه بیرجند افزود: امسال قرص زعفران با خاصیت دارویی مبارزه با سرطان و افسردگی با مجوز سازمان غذا و دارو برای نخستین بار در دانشگاه بیرجند تولید شد.
وی ادامه داد: همچنین در حوزه معدن نیز اعضای هیات علمی دانشگاه و دانشجویان محصول پهبادی را تولید کردند که میتواند به شکل سه بعدی توپوگرافی سطح زمین را برداشت کند و اطلاعات را در اختیار فعالان حوزه معدن قرار دهد.
نمایشگاه حمایت از توانمندیهای فرهنگی و هنری دانشجویان دانشگاههای استان از ۱۹ تا ۲۲ آذر ماه، صبحها از ساعت ۹ تا ۱۳ و عصرها از ساعت ۱۵:۳۰ تا ۱۸ در محل سالن امید دانشگاه بیرجند دایر است.
نظر شما