جلیلی: باید عقب‌ماندگی ۸ ساله پیش از دولت شهید رئیسی جبران شود

تهران- ایرنا- سعید جلیلی در برنامه سفر استانی خود به شهرستان بیرجند در جمع پرشور مردمی، اعلام کرد: باید عقب‌ماندگی هشت ساله‌ی پیش از دولت شهید رئیسی که اذعان خودشان به رشد صفر و منفی منجر شده بود، جبران شود.

به گزارش خبرنگار سیاسی ایرنا، «سعید جلیلی» نامزد انتخابات چهاردهمین دوره ریاست جمهوری در اولین سفر انتخاباتی با استقبال مردم بیرجند وارد فرودگاه شهید کاوه بیرجند شد و با حضور در جمع مردمی در هیات ابوالفضلی (مصلی)، ضمن تشریح برنامه‌های خود، گفت: خداوند را سپاس می‌گویم که در شهر خودم و در جمع شما عزیزان در این استان عزیز حضور پیدا کنم. از هنرهای ملت ایران این است که حوادث را تبدیل به حماسه کنند. کمتر از ۲۰ روز گذشته شما مردم در همین شهر و استان حادثه تلخ شهادت منتخب و عزیز خود، رئیس جمهور گرانقدر را به حماسه‌ای بزرگی تبدیل کردید.

وی ادامه داد: این موضوع ریشه در ده‌ها سال بلکه قرن‌ها فرهنگ، معارف، اصالت و هویت مردم این دیار دارد؛ همان هویت و ریشه‌ای که موجب شد رهبر معظم انقلاب اولین سخنرانی‌های انقلابی خود را از این شهر آغاز کنند.

سعید جلیلی با اشاره به افتخار آفرینی ۴۵ ساله ملت ایران در تندباد حوادث، تاکید کرد: شهدای عزیز ما گواه این هستند که این مردم آماده هستند تا در تندباد حوادث نه تنها متوقف نشوند بلکه بایستند و آنرا تبدیل به حماسه کنند. این دیار فرهنگ پرور، علمای ربانی که در این شهر منشا نورانیت بوده‌اند، اینها ارزش‌های این سرزمین هستند. کسانی که در این سرزمین نشان دادند که می‌توان چه موفقیت‌هایی برای استان و شهر و کشور به ارمغان آورد.

برای امتداد مسیری سرشار از امید دور هم جمع شده‌ایم

این نامزد انتخابات تصریح کرد: برای امتداد یک مسیر دور هم جمع شده‌ایم؛ مسیری که سرشار از امید است. مسیری که تمام فرصت‌های ملت ما را با همه وجود بشناسد، به آن اشراف داشته باشد و بر مبنای آن با برنامه‌ریزی خیر استفاده حداکثری از فرصت‌ها را به ملت برساند.

وی با اشاره به رشد منفی اقتصادی در دهه نود خاطر نشان کرد: متأسفانه در دهه گذشته عده ای به گونه ای مسیری را دنبال کردند که طبق آمار دوران خودشان ۸ سال اگر در کاری عهده دار امور کشور بودند متأسفانه رشد اقتصادی کشور صفر و منفی شد کسانی که به مردم امید داده بودند که می خواهیم حرکتی را شروع کنیم که مشکلات را حل کنیم اما نشد.

با جهانی از فرصت ها روبه رو هستیم

جلیلی بیان کرد: امروز نگاه ما به تحولات جهانی و فرصت هایی که در گوشه گوشه کشور است به ما می آموزد که با جهانی از فرصت ها روبه رو هستیم بر خلاف کسانی که فقط ضعف ها را نگاه میکنند و بر اساس آن در نا امیدی می دمند می گویم چگونه می توان ضعف و آسیب را برطرف کرد؟ ضعف را با قوت و قدرت و اتکا به نقاط قوت ملت برطرف کرد، همانگونه که ملت ما نشان داد با قدرت در جنگ در برابر دشمن ایستاد. اگر صحبت از پیشرفت و رفع نقاط ضعف ها و آسیب ها می کنیم لازمه اش این است نقاط قوت و فرصت های خود را بشناسیم.

این نامزد انتخابات با تاکید بر اینکه ما فرصت از دست دادن زمان را نداریم، اظهار کرد: کسی که رئیس جمهور می شود باید از فردای انتخابات با زمان بندی اولویت ها، این کار را با قدرت شروع کند.این مسأله، مسأله ای نیست که بخواهیم عمر یک ملت را از دست بدهیم و زمان را از دست بدهیم باید رئیس جمهور کار را از روز اول شروع کند.

فشار حداکثری غرب در دولت شهید رئیسی با شکست فاحشی مواجه شد

وی گفت: ریشه‌های عمیق فرهنگی و اصیل دینی ملت ایران را به جایی رسانده‌است که ابرقدرت دنیا اعتراف می‌کند که راهبرد فشار حداکثری در دولت شهید رئیسی که جهان را منحصر به سه کشور نمی‌داند، شکست فاحشی خورده است.

جلیلی با اشاره به این که هر یک از آحاد جمعیت ما با توجه به استعداد خود یک نقش پر شکوه را می‌تواند خلق کند، گفت: دولت باید بتواند فرصت این نقش آفرینی را خلق کند.

نامزد انتخابات ریاست جمهوری اظهار کرد: اگر صحبت از شعار دولت می‌زنیم این شعار عصاره برنامه‌ای است که دولت در چهار سال آینده قرار است طی کند.

جلیلی بیان کرد: اگر می‌گوئیم هر ایرانی یک نقش باشکوه، یک جهان فرصت و یک برنامه جهش برای این موضوع برنامه داریم.

وی گفت: اگر می‌گوئیم هر ایرانی یک نقش باشکوه یعنی هر روستا یک سلول جهش کشور شود و هر ۴۰ هزار روستای بالای ۲۰ خانوار در این زمینه نقش آفرینی کند.

نامزد انتخابات ریاست جمهوری ادامه داد: ما امروز نسلی از جوانان متخصص و توانمند داریم که این افراد نباید دغدغه شغل داشته باشند بلکه باید بتوانند برای دیگران نیز فرصت ایجاد کنند.

جلیلی ادامه داد: اگر سخن از اشتغال و ارزآوری می‌زنیم باید به این سوال پاسخ بدهیم که شهر دانشگاهی چون بیرجند چه سهم و نقشی در اشتغال و ارزآوری دارد و در این زمینه برنامه و نقش داشته باشد.

وی گفت: بسیاری از کشورها یک فرصت و ظرفیت چون نفت یا جنگل یا شیلات یا معدن دارند ولی کشور ما یک جهان فرصت و همه این ظرفیت‌ها را دارد که با پای کارآمدن مردم می‌توان از آن استفاده کرد.

نامزد انتخابات ریاست جمهوری گفت: یکی از ظرفیت‌های خراسان جنوبی هم مرزی با کشور افغانستان است که از این فرصت می‌توان برای رونق صادرات استفاده کرد و این استان در مسیر ترانزیت شمال به جنوب است.

جلیلی افزود: البته باید زیر ساخت‌های در خراسان جنوبی را نیز تقویت کنیم و به پروژه راه آهن سرعت ببخشیم.

وی گفت: ما امروز پیشرفت‌هایی را به دست آورده ایم که دشمن انگشت به دهان مانده و متعجب شده‌اند.

نامزد انتخابات ریاست جمهوری با بیان اینکه به برکت انقلاب اسلامی ایران امروز در عرصه جهانی ایفای نقش می‌کند، گفت: امروز جمهوری اسلامی به مدد جوانان و نخبگان علمی خود و اساتید نه تنها عقب نمی‌ماند بلکه بسیاری از کشورها را جا می‌گذارد و دشمنان از این موضوع نگران هستند.

جلیلی اظهار کرد: اگر این فرصت‌ها و ظرفیت‌ها را به خوبی بشناسیم بی شک مشکلاتی چون بیکاری حل خواهد شد.

وی بیان کرد: کسانی با تبعیض، فساد و رانت می‌خواهند این فرصت‌ها را برای خودشان داشته باشند که باید جلوی این رانت‌ها گرفته شود.

نامزد انتخابات ریاست جمهوری بیان کرد: دولت مقتدر نباید بگذارد که منابع کشور را تنها برخی برای خود بردارند.

جلیلی با اشاره به اینکه ما یک مأموریت ویژه داریم، یادآور شد: هر کدام از ما از همین جا و همین جلسه باید نقش آفرینی خود را آغاز کرده و دیگران را نسبت به آنچه صحیح است تبیین و توجیه کنیم.

وی اظهار کرد: دشمنان القای ناامیدی کرده و ضعف‌ها را بزرگ می‌کند تا ملتی را محروم کند در حالی که ما یک مردم و یک کشور بزرگ داریم.

نامزد ریاست جمهوری گفت: در دولت شهید رئیسی که این فرصت‌ها شناخته شد و روابط بین المللی تنها به چند کشور منحصر نشد کار به جایی رسید که دشمنان ما گفتند راهبرد فشار حداکثری علیه ایران بی نتیجه مانده است.

جلیلی بیان کرد: دشمنان ما می‌خواستند که با فشار حداکثری ما نتوانیم حتی یک بشکه نفت بفروشیم اما کار به جایی رسید که امروز یک و نیم میلیون بشکه می‌فروشیم.

وی اضافه کرد: با توجه به برنامه‌ها دولت نقش آفرین عملیات پیشرفت و جهش کشور را از همان روز اول آغاز خواهد کرد.

به گزارش ایرنا، ۲۱ خرداد ۱۴۰۳ اسامی ۶ کاندیداهای احراز صلاحیت شده انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم اعلام شد و صلاحیت مصطفی پورمحمدی، مسعود پزشکیان، سعید جلیلی، علیرضا زاکانی، محمدباقر قالیباف و سید امیرحسین قاضی‌زاده هاشمی برای شورای نگهبان احراز شد.

سعید جلیلی در سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری سال ۱۴۰۰ نیز نامزد بود و دو روز پیش از برگزاری انتخابات به نفع آیت الله سید ابراهیم رئیسی از شرکت در انتخابات انصراف داد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha