به گزارش خبرنگار ایرنا ماموستا عبدالرحمان خدایی روز سه شنبه در دیدار با برخی از اساتید و كاركنان دانشگاه پیام نور كردستان افزود: مایه افتخار است كه مجموعه ای دانشگاهی همچون پیام نور در فضای تقریب بین مذاهب، توسعه علمی و فرهنگی را در كنار هم دنبال می كند.
وی ابراز امیدواری كرد مجموعه پیام نور در كردستان با تلاش هر چه بیشتر در این زمینه قدم بر دارد.
رئیس دانشگاه پیام نور كردستان نیز در این دیدار با اشاره به اینكه كاركنان و اساتید این دانشگاه همیشه از رهنمودهای روحانیون بهره مند می شوند گفت: قشر روحانی نور جامعه است و نقش ویژه ای در هدایت جامعه دارد.
اسكندر مرادی افزود: دانشگاه پیام نور در زمینه امور دینی و فرهنگی از دانشگاه های فعال استان است.
وی اظهار كرد: در سال آینده سمینار علمی ماموستا عبدالكریم مدرس در دانشگاه پیام نور مریوان برگزار می شود.
وی ادامه داد: دانشگاه پیام نور كردستان نماد عینی تقریب بین مذاهب است و كاركنان، اساتید و دانشجویان این دانشگاه اعم از شیعه و سنی برای اعتلای علم و فرهنگ تلاش می كنند.
مسئول دفتر نماینده ولی فقیه در كردستان نیز در این دیدار گفت: الفت و تقریب بین مذاهب در دانشگاه پیام نور برقرار است و از این نظر از دانشگاه های برتر استان است.
حجت الاسلام عبدالمهدی عربشاهی افزود: امیدواریم از توانمندی های جامعه روحانیت برای توسعه علمی و فرهنگی پیام نور بهره ببریم.
رئیس پیام نور سنندج نیز در این دیدار گفت: چهار هزار و 500 دانشجو در 70 رشته و گرایش در دانشگاه پیام نور سنندج تحصیل می كنند.
یعقوب احمدی افزود: هفت رشته كارشناسی ارشد با 500 دانشجو نیز در این دانشگاه تحصیل می كنند.
وی ادامه داد: در این دانشگاه 30 عضو علمی و 350 استاد مدعو فعالیت می كنند.
در دانشگاه های پیام نور استان كردستان در مجموع 15 هزار دانشجو در 90 رشته و گرایش به تحصیل می پردازند كه به گفته ریاست این دانشگاه 90 درصد آنها بومی استان هستند.
6108/1904
**خبرنگار: امید بهمنی/**انتشار دهنده: مسعود احمدی
سنندج- ایرنا- امام جمعه سنندج گفت: علم و دانش پایه اصلی توسعه هر كشوری است و خدمت و تلاش در حوزه علم و فرهنگ بزرگترین عبادت است.