۸ مرداد ۱۳۹۷، ۱۲:۲۷
کد خبر: 82985834
T T
۰ نفر
غنی سازی اوقات فراغت جوانان با فعالیت های بشردوستانه

همدان- ایرنا-به اعتقاد كارشناسان، اوقات فراغت برنامه ریزی نشده و تعطیلات غیرهدفمند، سلامت و نشاط اجتماعی را كاهش می دهد و در این راستا جمعیت هلال احمر برای غنی سازی اوقات فراغت جوانان، طرح شوق رویش را با هدف ارتقای فرهنگ امداد و نجات و كسب مهارت های زندگی آغاز كرد.

به گزارش ایرنا، هنگام برنامه ریزی فعالیت های اوقات فراغت نوجوانان و جوانان و برآوردن نیازمندی های آنان باید جنبه های فردی، اجتماعی، اقتصادی، فرهنگی و دینی مورد توجه قرار گیرد و این موضوع، بیانگر اهمیت پرداختن به برنامه ریزی برای افزایش بهره وری اوقات فراغت، به ویژه برای نسل جوان است.
در حقیقت اوقات فراغت سنگ بنا و بسترساز رشد و تعالی انسان از جنبه های متعدد همچون لذت، شادمانی، تفكر و اندیشه، آموزش و خلاقیت می شود و تحقق این امر مستلزم برنامه ریزی مدون و اصولی است كه در ابعاد گوناگون تامین كننده این جنبه ها بر اساس روحیات، خلقیات و علاقه مندی های فرد می شود.
به همین منظور معاونت امور جوانان جمعیت هلال احمر استان همدان همچون سال های گذشته، به منظور غنی سازی اوقات فراغت جوانان و نوجوانان در طول تابستان با رویكرد آگاه سازی،توانمندسازی و افزایش نشاط اجتماعی، با تشكیل پایگاه های فرهنگی - آموزشی در مراكز امور جوانان همدان نسبت به اجرای برنامه های آموزشی، بشردوستانه، فرهنگی، اجتماعی و مذهبی با عنوان 'شوق رویش' اقدام كرد.
حضور نوجوانان و جوانان در این پایگاه ها، زمینه مناسبی را برای مشاركت آنها در عرصه فعالیت های فرهنگی، اجتماعی، بشردوستانه و عام المنفعه فراهم ساخته است.
معاون امور جوانان جمعیت هلال احمر همدان در گفت و گویی تفصیلی با ایرنا به بیان اهمیت و ضرورت اجرای طرح شوق رویش پرداخت و گفت: با توجه به اهمیت غنی سازی اوقات فراغت نوجوانان و جوانان ، طرح شوق رویش با هدف آموزش مهارت های داوطلبی، كمك های اولیه و رشد و تعمیق باورهای دینی، اخلاقی و رفتارهای اجتماعی جوانان و نوجوانان در 9 شعبه جمعیت هلال احمر همدان برگزار شد.
مریام پاك بین افزود: طرح شوق رویش با اجرای برنامه هایی همچون غبار روبی مزار شهدا، برگزاری جشن دهه كرامت، شركت اعضا در همایش روز دختر و برپایی ایستگاه سلامت به مناسبت روز دخترآغاز شد و با برگزاری كارگاه های سبك زندگی، معصومه شناسی، حجاب و عفاف و آشنایی با اصول و اهداف جمعیت هلال احمر ادامه یافت.
معاون امور جوانان جمعیت هلال احمر همدان اضافه كرد: همچنین بازدید از پایگاه امدادی كوهستان میشان و غار آكواریوم، آموزش قرآن كریم، آموزش امداد و كمك های اولیه، برگزاری طرح همدلی و بازآموزی تیم های دادرس نیز در قالب این طرح صورت گرفت.
پاك بین، برگزاری اردوهای درون استانی و اعزام اعضا برای شركت در اردوهای كشوری نشاط و امید و دومین دوره انتخابات مجامع كشوری كانون های دانشجویی و جوانان را از دیگر برنامه ها برشمرد و شركت اعضا در دوره تربیت مربی پیشگیری از اعتیاد و برگزاری رقابت های رفاقت مهر مرحله شهرستانی و استانی را از جمله فعالیت های انجام شده جوانان همدانی در قالب این طرح دانست.
معاون امور جوانان جمعیت هلال احمر همدان بیان كرد: استفاده بهینه اعضا از امكانات موجود در جریان غنی سازی اوقات فراغت ، بهره گیری از این فرصت برای آشنا كردن آنان با اهداف و برنامه های سازمان جوانان و تربیت اعضا در راستای اهداف جمعیت هلال احمر از اهداف طرح شوق رویش است.
پاك بین ادامه داد: در این طرح دوره های آموزشی مهارت های داوطلبی و كمك های اولیه با هدف ایجاد زمینه همكاری جوانان و نوجوانان در انجام فعالیت های بشردوستانه و عام المنفعه برگزار شد.
وی افزود: غنی سازی اوقات فراغت در سالم سازی محیط جامعه از ناهنجاری های ناشی از بیكاری و سرگردانی جوانان و نوجوانان و كاهش آسیب های اجتماعی تاثیر مثبت دارد.
معاون امور جوانان جمعیت هلال احمر همدان اظهار داشت: توانمندسازی اعضا در زمینه كسب مهارت های فنی و حرفه ای، باروری، شكوفایی استعدادها و رشد و تعمیق باورهای دینی، اخلاقی و رفتارهای اجتماعی جوانان و نوجوانان از دیگر اهداف طرح شوق رویش است.
وی اضافه كرد: طرح شوق رویش با رویكرد ارتقای نشاط اجتماعی و تاكید بر ترویج فرهنگ و تفكر ارزشی در ارائه و انجام فعالیت های آموزشی، ورزشی، فرهنگی و شناسایی و بكارگیری جوانان و داوطلبان توانمند جمعیت هلال احمر در امر تدریس برگزار شد.
پاك بین یادآوری كرد: اجرای طرح شوق رویش از تیرماه امسال در شعب جمعیت هلال احمر، اماكن آموزشی، فرهنگی و ورزشی جمعیت هلال احمر آغاز شده و تا پایان شهریور امسال ادامه دارد.
وی با بیان اینكه جمعیت هلال احمر همدان، سال گذشته رتبه برتر اجرای طرح غنی سازی اوقات فراغت را در بین دستگاه های اجرایی استان كسب كرد اظهار داشت: پنج هزارو 301 نفر از جوانان در رده های سنی 14 تا 18 سال و 19 تا 29 سال در این برنامه ها شركت كردند .
استان همدان با حدود یك میلیون و 738 هزار و 234 نفر جمعیت، 2.2 درصد از جمعیت كشور را در خود جای داده و دارای بیش از 600 هزار جوان است.
7526/1181