۲۳ آبان ۱۳۹۷، ۱۷:۴۴
کد خبر: 83099885
T T
۰ نفر
115 روستاي آذربايجان غربي به نسل 4 اينترنت متصل مي شود

اروميه- ايرنا- مديركل ارتباطات و فناوري اطلاعات آذربايجان غربي گفت: 115 روستاي بالاي 70 خانوار اين استان به نسل چهارم اينترنت همراه متصل مي شود كه اين امر نقش بسيار زيادي در توسعه مناطق روستايي دارد.

قاسم جليلي نژاد روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا با اشاره به اينكه توسعه زيرساخت هاي ارتباطي در روستاها يكي از مهمترين برنامه هاي ادراه كل ارتباطات و فناوري اطلاعات است، افزود: اين زيرساخت ها در تمامي شهرستان هاي آذربايجان غربي به جز اشنويه و شوط اجرايي مي شود.
وي ادامه داد: 200 كيلومتر از جاده هاي آذربايجان غربي نيز فاقد پوشش مناسب ارتباطي است كه براي بهبود پوشش در اين مناطق بايد تا پايان امسال برنامه ريزي ها با توجه به اعتبار مناسب انجام شود.
وي بيان كرد: زيرساخت هاي ارتباطي و اينترنتي ارايه شده به روستاها و مناطق محروم استان از جمله خدمات ارزنده و دستاوردهاي وزارت ارتباطات و فناوري اطلاعات در جهت توسعه دولت الكترونيك و ايجاد تسهيلات ارتباطي براي مردم مناطق محروم است.
مديركل ارتباطات و فناوري اطلاعات آذربايجان غربي اضافه كرد: تاكنون بستر اينترنت در بيش از يكهزار و 400 روستاي اين استان فراهم شده است.
جليلي نژاد ادامه داد: توسعه زيرساخت هاي ارتباطي جهت بهره مندي تمامي روستاهاي بالاي 20 خانوار از اينترنت پرسرعت تا پايان سال جاري در دستور كار قرار دارد.
وي با اشاره به اينكه در حال حاضر بيش از 200 دفتر پيشخوان دولت در آذربايجان غربي فعال است، گفت: در راستاي خدمات دهي هرچه بهتر به شهروندان و تحقق دولت الكترونيك، 14 دفتر پيشخوان خدمات دولت در شهرهاي اين استان راه اندازي مي شود.
به گزارش ايرنا در سال 1390 با تصويب مجلس شوراي اسلامي و ابلاغ معاونت توسعه مديريت و منابع انساني رييس جمهوري ساختار وزارت ارتباطات و فناوري اطلاعات در استان ها تغيير كرد و ادارات كل ارتباطات و فناوري اطلاعات استان ها به عنوان نماينده تام الاختيار وزير و ناظر بر زيرمجموعه هاي پست، پست بانك و شركت ارتباطات زير ساخت (بخش دولتي) و شركت هاي خصوصي حوزه ارتباطات و فناوري اطلاعات تاسيس شد.
تمامي وظايف سازمان هاي وابسته به وزارت از قبيل سازمان تنظيم مقررات، سازمان فناوري اطلاعات و غيره از طريق اين ادارات كل در استان ها پيگيري مي شود و در همين راستا وظايف اين ادارات كل جهت تحقق اهداف بخش ارتباطات و فناوري اطلاعات در چهار بعد نظارت امنيتي و حفاظتي، نظارت مديريتي، نظارت برنامه اي و نظارت مقرراتي تعريف شده است.
ادارات كل ارتباطات و فناوري اطلاعات استان به عنوان نماينده عالي بخش حاكميت با هدف ايجاد هماهنگي در اجراي برنامه ها و سياست هاي بخش ارتباطات و فناوري اطلاعات بين كليه واحدهاي تابعه در استان تشكيل و مديران كل استاني به عنوان نماينده ارشد وزارت متبوع وظيفه پاسخگويي به مقام محترم وزارت و مقامات ارشد استان را عهده دار است.
9918/2093