محمدرضا رسولي روز يكشنبه در گفت و گو با ايرنا اظهار داشت: همزمان با فرا رسيدن ايام تعطيلات نوروز 28 گروه ثابت و سيار و گروه هاي قرنطينه و بازرسي بهداشتي در سطح استان همدان تشكيل شد.
وي افزود: اين گروه ها تا پايان تعطيلات نوروز 98 به صورت مستمر اقدام به بازرسي از مراكز توليد و عرضه مواد خام دامي از جمله كشتارگاه ها، رستوران ها و مراكز بين راهي مي كنند.
رسولي گفت: اين گروه ها به صورت شبانه روزي در مراكز توليد و فروش مواد خام دامي و عرضه ماهي قرمز حضور دارند.
مديركل دامپزشكي استان همدان افزود: شهروندان ضمن توجه ويژه به تاريخ توليد و انقضاي گوشت هاي بسته بندي شده، از خريد گوشت و آلايش دامي بدون بسته بندي، مهر و برچسب دامپزشكي و يا فرآورده هاي خام دامي منجمد و غيرمنجمد با برچسب مخدوش خود داري كنند.
وي با اشاره به تعطيلات ايام نوروز و حضور گردشگران در استان همدان، نظارت مداوم بر مواد خام دامي در راستاي ارتقا سطح بهداشتي جامعه و ايجاد امنيت غذايي را ضروري دانست.
رسولي افزود: تعداد 300 ناظر بهداشتي دامپزشكي بر غذاخوري ها و واحدهاي طبخ غذا نظارت دارند تا شهروندان و مسافران نوروزي با اطمينان خاطر از عرضه كامل بهداشتي غذا در ايام تعطيلات نوروزي استفاده و بهره كافي را ببرند.
مديركل دامپزشكي استان همدان گفت: شهروندان و مسافران نوروزي مي توانند در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتي در عرضه مواد غذايي با منشا دامي با تلفن 1512 سامانه ارتباط مردمي دامپزشكي در سراسر استان تماس بگيرند.
7523/2087
همدان- ايرنا- مديركل سازمان دامپزشكي همدان گفت: در آستانه عيد نوروز طرح تشديد نظارت بر عرضه مواد خام دامي براي حفظ سلامت شهروندان در اين استان آغاز شده است.