عبدالحمید دربانیان روز شنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: تحریمها بازار فروش و مبادلات ارزی واحدهای صنعتی و تولیدی استان سمنان را مختل کرده است.
وی ادامه داد: از مجموع ۲ هزار و ۲۰ واحد صنعتی استان سمنان ۷۰ درصد از این واحدها با مشکلات فروش کالا مواجه هستند.
وی خاطر نشان کرد: گرفتاری واحدهای صنعتی استان سمنان به دلیل تاثیرپذیری از تحریمهای اقتصادی روبه افزایش است و باید با هم افزایی دولت و بخش خصوصی برای رفع مشکلات این واحدها اقدام کرد.
دبیر خانه صنعت و معدن استان سمنان اضافه کرد: مشکل کم آبی و زیرساختی در بخش معدن و هم چنین رکود در بازار عرضه و تقاضا، کمبود نقدینگی و مشکلات بیمهای، مالیاتی و بانکی در بخش صنعت از جمله مشکلات بنگاههای اقتصادی استان سمنان است.
دربانیان ادامه داد: ارائه تسهیلات هفت هزار و ۸۰۰ میلیاردی به بخش صنعت استان در یکسال گذشته جانی دوباره به این بخش از اقتصاد سمنان بخشید اما واحدهای تولیدی سمنان با توجه به نوسانهای قیمت ارز به نقدینگی بیشتری نیاز دارند.
وی تصریح کرد: بانکهای عامل روند اعطای تسهیلات به بخش صنعت استان را تسهیل کنند و به یقین کاهش روند اداری در دستگاههای اجرایی باعث ماندگاری این واحدها در چرخه تولید میشود.
دبیر خانه صنعت و معدن استان سمنان گفت: هم افزایی و همکاری مسئولان و بخش خصوصی مهمترین رکن رونق تولید در بخش صنعت استان با وجود فشارهای اقتصادی است.
به گزارش ایرنا، سهم اشتغال سمنان در بخش صنعت و معدن بیش از ۳۸ درصد، در کشاورزی بیش از ۱۴ درصد و تولید ناخالص این استان با رقمی حدود ۱۸.۲ درصد مربوط به بخش کشاورزی و حدود ۲۲ درصد مربوط به بخش صنعت و معدن است.
در استان سمنان ۲ هزار و ۲۰ واحد صنعتی وجود دارد.
۷۳۳۹/۷۴۰۸