فرماندار گناباد در مراسمی که به همین مناسبت برگزار شد گفت: برای اجرای این طرحها که شامل ۸۸ کیلومتر لوله گذاری و انتقال آب است ۳۵ میلیارد ریال هزینه شده است.
حامد قربانی با اشاره به ظرفیتهای بخش کشاورزی و نقش آن در توسعه و رونق اقتصادی گناباد، اصلاح زنجیره ارزش افزوده به نفع کشاورزان و دامداران منطقه و جلوگیری از خام فروشی و افزایش میزان بهره وری با استفاده از مدیریت منابع آب و کشتهای مناسب و توسعه صنایع بسته بندی برای جلوگیری از خام فروشی را از ضرورتهای این بخش و بسترساز نقش آفرینی بیشتر آن در توسعه منطقه دانست.
وی افزود: با عنایت به کمبود منابع آب باید با توسعه کشتهای کم آب طلب مانند پسته از حداقل منابع آب برای تولید بیشتر محصولات کشاورزی استفاده مناسب شود و با ایجاد واحدهای فرآوری کشاورزی مانند پسته در گناباد ضمن کوتاه شدن دست واسطهها کشاورزان و بهره برداران شهرستان از نتایج زحمات خود بیشتر منتفع شوند و با برنامه ریزی صحیح سهم شاغلان بخش کشاورزی گناباد متناسب با ظرفیتهای آن افزایش یابد.
فرماندار گناباد گفت: بخش کشاورزی با وجود ظرفیتهای بسیار فقط ۲۹.۴ درصد سهم شاغلان گناباد را به خود اختصاص داده است و این شهرستان از نظر شاغلان در صنعت و خدمات دارای رتبههای خوبی در استان است ولی فرصتهای شغلی در بخش کشاورزی باید افزایش یابد.
قربانی افزود: در ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی با تأسیس جهاد سازندگی به فرمان امام خمینی (ره) گامهای مهمی در توسعه و عمران و گسترش خدمات عدالت طلبانه به روستاییان در سطح کشور برداشته شد و راه اندازی این نهاد از دستاوردهای مهم انقلاب اسلامی است.
علیرضا حسین زاده مدیر جهاد کشاورزی گناباد نیز گفت: امسال ۱۱۳ طرح در بخش کشاورزی این شهرستان به بهره برداری خواهد رسید که از این تعداد تاکنون ۷۹ طرح به بهره برداری رسیده و ۳۴ طرح طی چند ماه آینده به خصوص طی هفته دولت به بهره برداری میرسد.
۳۴ هزار بهره بردار بخش کشاورزی گناباد با ۲۰ هزار هکتار کشتزار آبی، هزار و ۷۰۰ هکتار دیمزار و ۵۰۰ هزار رأس دام سالانه ۸۷ هزار تن محصولات زراعی، باغی و دامی تولید و روانه بازار مصرف میکنند.
شهرستان ۹۰ هزار نفری گناباد در ۲۸۷ کیلومتری جنوب مشهد واقع است.
۲۰۹۵/۱۹۲۲
نظر شما