منصور رضوانی جلال روز یکشنبه در بازدید از خبرگزاری جمهوری اسلامی (ایرنا) مرکز همدان اظهار داشت: ایجاد و توسعه ظرفیتهای گردشگری تنها برعهده میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری نیست بلکه همه بخشها مانند صنعت، کشاورزی و آموزش استعدادهای خوبی در این زمینه دارند که ناشناخته است.
وی با اشاره به مزارع گل محمدی، گلهای شاخه بریده و نهالستانهای گردو در همدان گفت: این بخش از کشاورزی جلوههای زیبایی به همدان داده که تماشاگران و گردشگران بسیاری جذب میکند.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی همدان خاطرنشان کرد: گلاب گیری صنعتی و سنتی در روستاهای خردمند و گنج تپه از دیگر جلوههای گردشگر پسند است که قابلیت سرمایه گذاری دارد.
رضوانی جلال همچنین به راه اندازی مزارع پرورش و تکثیر کروکدیل و زالو در استان اشاره کرد و گفت: این ظرفیتها افزون بر صرفه اقتصادی میتواند ابعاد تازه ای از گردشگری را برای این منطقه رقم بزند.
به گفته وی برخی از طرحهای فوق برای نخستین بار در کشور اجرا شده و جذابیت بصری و شگفتی برای هموطنان از سراسر ایران دارد.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی همدان قابلیتهای کشاورزی این خطه را فرصت مغتنمی برای توسعه گردشگری دانست و افزود: وقت آن رسیده که گردشگری کشاورزی به جمع گردشگری فرهنگی، سلامت، غذا و بوم گردی اضافه شود.
وی با بیان اینکه جهاد کشاورزی سالانه مجری و پذیرای تورهای آموزشی متنوعی از سراسر کشور است، تاکید کرد: شرکت کنندگان در این دورههای آموزشی از جاذبههای تاریخی و طبیعی استان دیدن میکنند و نقش مهمی در رونق گردشگری دارند.
رضوانی جلال یادآوری کرد: همدان سرشار از جاذبههای بی نظیر کشاورزی است و میتواند ابعاد جدید گردشگری را برای دیار الوند رقم بزند.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی همدان ظهر امروز با هیأت همراه در ادامه از بخشهای خبرگزاری جمهوری اسلامی دیدن کرد و با مراحل تولید خبر آشنا شد.
۷۵۲۷/۲۰۹۰
نظر شما