۳۱ خرداد ۱۳۹۸، ۱۳:۳۸
کد خبر: 83362117
T T
۱ نفر

همه گیر شدن نارضایتی ها در فدراسیون دو و میدانی

۳۱ خرداد ۱۳۹۸، ۱۳:۳۸
کد خبر: 83362117
همه گیر شدن نارضایتی ها در فدراسیون دو و میدانی

تهران - ایرنا - این روزها حال و روز ورزش المپیکی دو و میدانی ایران به هیچ وجه خوب نیست؛ طوری که مربیان از وضع موجود ناراضی، ورزشکاران نا امید و هیات های استانی زمین گیر شده اند.

یک روز مربیان از قرارداد و پرداخت حقوق خود گلایه دارند، روز دیگر ورزشکاران به ویژه ملی پوشان از وضعیت اردوها و عدم حمایت فدراسیون نارضایتی خود را اعلام می‌کنند. به همه اینها انتقادات کارشناسان به برگزاری «لیگ طلایی» را هم اضافه کنید؛ لیگی که از نظر بسیاری از کارشناسان آن طور که باید نتوانسته در ارتقای سطح کیفی دو و میدانی کاران مؤثر باشد.

همه اینها یک طرف ماجرا هستند و کمبود تجهیزات ورزشی طرف دیگر ماجرا؛ به گونه‌ای که نداشتن نیزه برای پرش، صدای ورزشکاران این رشته را هم درآورده است.

کیهانی پاسخگوی نتایج دو و میدانی در مسابقات ۲۰۱۹ قطر باشد

عمده کارشناسان وضعیت موجود را نتیجه مدیریت رئیس فدارسیون دو و میدانی می‌داند؛ از جمله اینها هادی سپهرزاد از مربیان این رشته ورزشی است که با اشاره به موفقیت دو میدانی کاران ایران در مسابقات قهرمانی آسیا گفت: بر خلاف آنچه کیهانی رئیس فدراسیون دو و میدانی وانمود می‌کند، نتایج دو و میدانی کاران ایرانی در مسابقات قهرمانی آسیا در اودیشای هند و بازی‌های آسیایی ۲۰۱۸ جاکارتا، ارتباطی به عملکرد کیهانی ندارد و این نتایج به مدیریت‌های پیشین فدراسیون بازمی‌گردد.

او معتقد است کیهانی باید در مورد عملکرد ورزشکاران ایرانی در مسابقات قهرمانی آسیا در قطر پاسخگو باشد.

سپهرزاد افزود: البته این تنها بخش کوتاهی از عملکرد ضعیف کیهانی در دو و میدانی است و چنانچه از نتیجه گیری در بعد قهرمانی بگذریم از کم توجهی به تأمین تجهیزات و رسیدگی به زیرساخت‌های دو و میدانی در تهران و استان‌ها نمی‌توانیم عبور کنیم و چشم‌های مان را به روی آن ببندیم.

به اعتقاد این مربی دو و میدانی نقطه تاریک دیگر مدیریت کیهانی بر دو و میدانی، حذف تدریجی قهرمانان ملی پوش است به طوری که در حال حاضر از ۱۰ ورزشکاری که موفق به کسب مجوز شرکت در بازی‌های المپیک شدند تنها ۲ ورزشکار حیات ورزشی دارند و بقیه در غربت با این رشته خداحافظی کرده‌اند.

رؤسای هیات‌های دو و میدانی در انتخابات پیش رو درست تصمیم بگیرند

سپهرزاد، «محمود و محمد صمیمی» در پرتاب دیسک، «محمد ارزنده» و «سبحان طاهرخانی» در پرش طول، «حمید رضا زورآوند» در پیاده‌روی، «رضا قاسمی» در ۱۰۰ متر، «پژمان قلعه نویی» و «کاوه موسوی» درپرتاب چکش و «محمد وظیفه دوست» در پرش ارتفاع را از جمله ورزشکارانی می‌داند که به دلیل کم‌توجهی و حمایت لازم به اجبار از دنیای قهرمانی خداحافظی و به کار دیگر مشغول شدند.

وی اضافه کرد: حتی امروز «حسن تفتیان» سریع‌ترین مرد ایران نیز شرایط مطلوب ندارد به طوری که نه مربی و نه اردوی آماده سازی برای مسابقات دارد.

مربی «بهنام شیری» دارنده مدال نقره مسابقات قهرمانی آسیا ۲۰۱۹ قطر با اشاره به پیش‌رو بودن مجمع انتخاباتی فدراسیون دو و میدانی اظهار کرد: انتطار دارم رؤسای هیأت‌های دو و میدانی درمجمع انتخاباتی ریاست فدراسیون دو و میدانی این بار تصمیم درست اتخاذ کرده و سکان هدایت این فدراسیون را به فردی شایسته و اصلح بسپارند؛ کسی که دغدغه اش کسب کرسی در این کمیته و آن کمیته به منظور پیشبرد اهداف شخصی نباشد.

وی افزود: به عنوان مثال عضویت کیهانی در کمیته ملی المپیک ایران یا عضویت در کارگروه دو و میدانی آسیای میانه که در حاشیه مسابقات قهرمانی آسیا آن را بدست آورده، چه دستاوردی برای دو و میدانی کشور داشته است؟

دادن وعده‌های جدید و فراموش کردن وعده‌های قبلی

«نعیما خواجوی» دیگر کارشناس دو و میدانی نیز مدیریت فعلی فدراسیون را در هدایت مناسب و توزیع امکانات ناکام دانست و با اشاره به پیش‌رو بودن مجمع انتخاباتی فدراسیون دو و میدانی گفت: کیهانی را هیچ وقت تا به این حد در فدراسیون دو و میدانی فعال ندیده بودم. این روزها سفرهای او به استان‌ها بیش از هر زمان دیگری است و با رؤسای هیأت‌ها دیدارهای هماهنگ شده دارد البته این امر کاملاً طبیعی است زیرا می‌خواهد دوره مدیریت خود در فدراسیون را تمدید کند.

به گفته وی او در سفرهایی که به استان‌ها دارد درحالی وعده‌های تازه می‌دهد که وعده‌های گذشته او هنوز محقق نشده است.

خواجوی ادامه داد: امروز و در مدیریت فعلی ورزشکارانی که به سطح مهارتی خوبی رسیده‌اند به حمایت فدراسیون نیاز دارند اما متأسفانه قربانی خواسته‌های غیرمنطقی مسئولان فدراسیون می‌شوند و در ابتدای راه با این ورزش خداحافظی می‌کنند. از طرف دیگر مدیریت فعلی درتوسعه زیر ساخت‌ها در ورزش دو ومیدانی فعالیت قابل توجهی نداشته است و بر همین اساس باید بپذیریم وعده‌های یک هفته‌ای برای محقق شدن خواست هیأت‌ها عملاً نشدنی است و رؤسای هیأت نباید فریب بخورند.

این کارشناس خبره دو و میدانی درباره نخستین مرحله لیگ طلایی دو و میدانی نیز گفت: لیگ طلایی فقط اسم زیبا و قشنگی داشت و به جز آن چیزی نداشت. با درنظر گرفتن رکوردهای دست نیافتنی عملاً انگیزه از ورزشکاران گرفته شده و از طرفی به دلیل زمان نامناسب برگزاری مسابقات، غالب ورزشکاران شرایط شرکت در مسابقات را نداشتند و کسانی که آمدند نیز سرخورده باز گشتند.

خواجوی درباره یکی از مسائل حاشیه‌ای این روزهای دو و میدانی و معرفی رئیس، دبیر و سخنگوی و مدیر فنی برای دریافت پاداش بازی‌های آسیایی نیز گفت: پاداش متعلق به کسانی است که شب و روز و در سرما و گرما در محیط باز برای کسب عنوان قهرمانی تلاش می‌کنند.

به گفته وی ارسال اسامی رئیس و دبیر برای دریافت پاداش بازی‌های آسیایی اشتباه است و اصلاً توجیح منطقی ندارد البته این موضوع تا زمانی که وضعیت مربیان در این فدراسیون مشخص نشود به همین منوال باقی خواهد ماند.

وی معتقد است رئیس و سایرین به صورت ماهیانه از بودجه جاری فدراسیون حقوق دریافت می‌کنند و از این رو هیچ حقی برای دریافت پاداش بازی‌های آسیایی و غیره را ندارند و ارسال اسامی آنان برای دریافت پاداش تصمیمی ظالمانه است و باید با آن برخورد شود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha