عملیات اجرایی مرکز آموزش هتلداری و گردشگری از سال ۸۴ آغاز شد اما به علت محدودیت تأمین اعتبار، احداث این طرح برای چند سال متوقف مانده بود که در نهایت مرکز آموزش هتلداری در سه طبقه بهره برداری شد.
ساختار مرکز هتلداری و گردشگری همدان آموزشی است و سعی شده اتاقهای آن برای آموزش نحوه هتلداری و گردشگری طراحی شود؛ همچنین یک باب هتل با ابعاد کوچک در طبقه اول این مرکز ایجاد شده است و در طبقه دوم صنایع تغذیهای، طبقه سوم صنایع دستی استان و مزیت استان آموزش و به نمایش گذاشته میشود.
به دنبال آماده شدن این مرکز، شرایط ورود بخشهای ویژه فراهم شد با این توضیح که در بخش نانهای ویژه، صنعتی، شیرینی و شکلات با شرکتی در بلژیک همچنین با شرکت «گریفین» آلمان برای «قهوه» قرارداد منعقد شده و تجهیزات استفاده شده در این مرکز بسیار منحصر به فرد است.
در این راستا تعامل خوبی با سازمان گردشگری برقرار شده و قرار است در این مرکز آموزشهایی که داده میشود علاوه بر توجه به کیفیت، افراد آموزش دیده مورد تأیید فنی و حرفهای و میراث فرهنگی نیز باشند.
در راه اندازی رشتهها، نیاز بازار و مشتری مدنظر بوده و قرار است سالانه ۳۰ هزار نفر ساعت در حوزه گردشگری، ۴۰ هزار نفر ساعت در حوزه صنایع دستی و ۱۵ هزار نفر ساعت در حوزه تغذیه در این مرکز آموزش ببینند.
آموزشهای مرکز آموزش هتلداری و گردشگری همدان در حوزههای گردشگری، هتل داری، صنایع دستی و صنایع تغذیهای است.
۷۵۲۶/۲۰۹۰
نظر شما