۲۵ تیر ۱۳۹۸، ۱۳:۲۰
کد خبرنگار: 2169
کد خبر: 83397758
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

۵۰ میلیارد ریال غرامت به کشاورزان و دامداران مهابادی پرداخت شد

مهاباد- ایرنا- مدیرعامل صندوق بیمه محصولات کشاورزی مهاباد گفت: در سال زراعی (۱۳۹۷- ۱۳۹۸) در مجموع ۵۰ میلیارد ریال غرامت به کشاورزان و دامداران این شهرستان پرداخت شد.

صلاح محمدحسین‌پور روز سه‌شنبه در گفت گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: از مجموع ۵۰ میلیارد ریال غرامت پرداخت شده بیشترین مقدار آن در حدود ۳۹ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال مربوط به باغات، هفت میلیارد و ۵۹۶ میلیون ریال مربوط به بخش زراعت و سهم بخش دام و طیور نیز سه میلیارد ریال است.

وی اضافه کرد: در سال زراعی گذشته در مجموع ۱۹ هزار و ۶۰۰ هکتار زمین زراعی، ۲ هزار و ۵۴۰ هکتار باغ، ۳۹ هزار قطعه مرغ و ۱۵ هزار و ۹۰۰ راس دام زیر پوشش بیمه محصولات کشاورزی قرار گرفت.

وی در خصوص افزایش سطح بیمه محصولات کشاورزی در سال زراعی جاری نسبت به سال گذشته نیز گفت: امسال ۲۰ هزار و ۹۴۸ هکتار زمین زراعی و ۲ هزار و ۶۷۱ هکتار باغ این تحت پوشش صندوق بیمه محصولات کشاورزی قرار دارد که در بخش زراعت بیشترین مقدار به گندم دیم و در بخش باغات نیز بیشترین مقدار آن به سیب اختصاص دارد.

وی با اشاره به اینکه در مهاباد ۲ صندوق بیمه محصولات کشاورزی فعال است افزود: امسال تعیین خسارت‌های وارد شده به بخش‌های زراعی و باغی این شهرستان توسط کارشناسان صندوق بیمه در حال پیگیری است که پس از تایید نهایی و بررسی آخرین وضعیت محصولات، میزان غرامت تعیین و به حساب کشاورزان و باغداران پرداخت می‌شود.

محمدحسین‌پور به اهمیت فراگیر شدن پوشش بیمه‌ای در فعالیت‌های کشاورزی منطقه اشاره و بیان کرد: خطرپذیری فعالیت در بخش کشاورزی به علت وابستگی زیاد آن به شرایط جوی، همواره مقوله پوشش بیمه محصولات کشاورزی در منطقه با اهمیت کرده است که نمونه بارز آن سرمازدگی سال قبل و خسارت آن بر باغداران بود.

مدیرعامل صندوق بیمه محصولات کشاورزی مهاباد گفت: این صندوق با هدف حمایت از کشاورزان تأسیس شده و محصولات کشاورزی را در برابر هرگونه حوادث غیرمترقبه از جمله سیل، تگرگ، یخبندان، سرمازدگی و خشکسالی به ۲ صورت عمومی و انفرادی بیمه می‌کند.

مهاباد دارای بیش از ۸۰ هزار هکتار اراضی مستعد کشاورزی و باغی است؛ ۶۲ هزار هکتار از مزارع مهاباد در سال زراعی جاری به کشت محصولات مختلف اختصاص یافت که ۵۲ هزار هکتار آن به صورت دیم و مابقی به صورت آبی کشت شده است.

۳۰۲۰/‏۶۱۸۵/‏۷۱۲۹

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha