۷ مرداد ۱۳۹۸، ۱۴:۵۴
کد خبرنگار: 1677
کد خبر: 83416248
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

عدم انعکاس خدمات دولت از نقاط ضعف کردستان است

۷ مرداد ۱۳۹۸، ۱۴:۵۴
کد خبر: 83416248
 عدم انعکاس خدمات دولت از نقاط ضعف کردستان است
بهمن مرادنیا استاندار کردستان

سنندج - ایرنا - استاندار کردستان با انتقاد از عدم انعکاس خدمات دولت از سوی مدیران و مسئولان و برخی رسانه ها این نقص را از نقاط ضعف در کشور و به تبع این استان اعلام کرد.

بهمن مرادنیا روز دوشنبه در همایش فرمانداران عدم انعکاس خدمات دولت یکی از نقاط ضعف ارزیابی کرد و اظهار داشت: بخشی از علل بوجود آمدن ناامیدی در بین مردم به ضعف اطلاع رسانی بر می‌گردد که باید اصلاح شود.

وی با بیان اینکه بهره مندی از منابع آب استان در درجه اول حق مردم منطقه است، افزود: اجرای این میزان تخصیص و تبدیل زمین های کشاورزی دیم به آب اعتباری معادل ۷۰ هزار میلیارد ریال نیاز دارد که در این راستا نیز این امر به دفتر رهبر معظم انقلاب برای کمک منعکس شده است.

مرادنیا اضافه کرد: بی گمان تبدیل ۹۶ هزار هکتار از اراضی دیم استان به آبی تحول شگرفی در کشاورزی و درآمد خانوارهای کردستانی ایجاد می کند.

وی بر حفظ جایگاه و منزلت فرمانداران به عنوان نماینده حاکمیت در شهرستان‌ها تاکید کرد و یادآور شد: مدیران کل باید با هماهنگی فرمانداران در شهرستان‌ها حضور یابند و با آنان جلسات مشترک برای رفع مشکلات برگزار کنند.

مرادنیا با بیان اینکه در استان انتقادهایی از عدم حمایت از سرمایه گذاران مطرح است، گفت: این فضا در استان باید شکسته شود و فرمانداران در شهرستان‌ها باید به این موضوع ورود جدی داشته باشند.

وی جشن های نوروز، کنگره ۵۴۰۰ شهید و کنگره مشاهیر کُرد را سه برنامه فاخر استان از آغاز سال دانست و افزود: کنگره مشاهیر کرد بازتاب گسترده ای در سطح ملی داشت و واکنش مثبت مقامات ارشد کشور را به دنبال داشت.

مرادنیا به فرمانداران یادآوری کرد جهت ایجاد نشاط اجتماعی و کاهش آسیب های اجتماعی توجه به گسترش ورزش های همگانی را مد نظر قرار دهند.

استاندار کردستان تاکید کرد: برخی پروژه ها در شهرستان‌ها برای به نتیجه رسیدن نیازمند بازدید مداوم هستند که برای نمونه سالن ورزشی شش هزار نفری گولان سنندج است که در آینده نزدیک به بهره برداری می رسد و در نیمه دوم سال درتلاش هستیم یک مسابقه بین المللی را میزبانی کنیم.

فرمانداران زمینە مشارکت و حضور حداکثری مردم در انتخابات را فراهم کنند
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار کردستان گفت: فرمانداران با تمهیدات گوناگون زمینه مشارکت و حضور حداکثری مردم در انتخابات سال جاری را فراهم کنند.

حسین خوش اقبال اظهار داشت: مهمترین کار وزارت کشور برگزاری انتخابات است و فرمانداران باید با جدیت و برنامه ریزی به فضای انتخابات ورود و زمینه حضور ومشارکت حداکثری مردم را فراهم کنند.

وی با بیان اینکه مشارکت حداکثری و برگزاری انتخابات مورد وثوق همه جریانات سیاسی داخل نظام باید مورد توجه باشد، اضافه کرد: لازم است فرمانداران در شهرستان‌ها با برآورد دقیق از حوزه انتخابیه بر قانون اشرافیت کامل داشته باشند.

خوش اقبال بر زمینه سازی برای حضور بانوان در عرصه انتخابات نیز تاکید کرد و یادآور شد: تلاش شود از بانوان در هیات های اجرایی استفاده کرده و معتمدین هر شهرستان نیز شناسایی و معرفی شوند.

وی شناسایی محل های اخذ رای، استفاده از ظرفیت شوراها و دهیاری‌ها و روحانیون را خواستار شد و تاکید کرد: در هفته دولت و تا زمان برگزاری انتخابات در اسفندماه از تریبون های مختلف خدمات نظام و دولت را به مردم اطلاع رسانی کنید.

معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استاندار کردستان افزود: بازتاب خدمات نظام و دولت و اطلاع رسانی آن خدمات می تواند به ایجاد نشاط و امیدواری در جامعه کمک کند.

کردستان نیازمند نهضت حذف مقررات زائد است

معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استاندار کردستان نیز در این همایش گفت: این استان برای بهبود فضای کسب وکار نیازمند نهضت حذف مقررات زائد است.

حسین فیروزی وجود قانون را برای ایجاد عدالت و فرصت های برابر اعلام کرد و اظهار داشت: در کردستان روح اصلی قانون فراموش شده و بیشتر جنبه های محدود کننده قوانین خود را نشان می دهد که این امر فضای کسب و کار را نامناسب کرده است.

وی با بیان اینکه اگر کسی بخواهد در فضای استان یک کار و فعالیت اقتصادی را آغاز کند با مشکلات متعدد اداری مواجه می‌شود، اضافه کرد: برای یک کار و فعالیت اقتصادی در روستاهایی که زمین قیمت چندانی ندارد لازم نیست یک فرد روستایی مدت های مدید در ادارات مختلف سرگردان باشد.

فیروزی افزود: فرمانداران و بخشداران استان باید برای بهبود فضای کسب و کار بکوشند و منظور از کمک به فضای کسب و کار نادیده گرفتن قوانین نیست بلکه باید تفاسیر مناسب از قوانین انجام بگیرد تا فضای اقتصادی استان آسیب نبیند.

معاون اقتصادی استاندار کردستان در ادامه به اقتصاد کوچک کردستان اشاره کرد و با ارائه آماری گفت: سرانه سپرده در تهران ۸۳۰ میلیون ریال و سرانه تسهیلات حدود ۶۰۰ میلیون ریال است که این ارقام در کردستان به ترتیب ۷۰  و ۹۴ میلیون ریال است.

وی تاکید کرد: با حذف قوانین زائد و دست و پا گیر و تفسیر درست از قانون باید به بهبود فضای کسب و کار استان کمک کرد.

۳۰۳۴/۹۱۰۲

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha