بابک قطبی روز چهارشنبه در کارگروه پیشگیری و مقابله با قاچاق محصولات سلامت محور استان اظهار داشت: کالاها و محصولات باید دارای برچسب اصالت باشند در حالیکه محصولات دستفروشان فاقد این برچسب است لذا از شهروندان انتظار میرود از خرید چنین محصولاتی خودداری کنند.
وی با تاکید بر تلاش برای جمع آوری این نوع دستفروشان در سطح شهر افزود: بازرسان باید در هفته بین دو تا سه مرحله نظارت اخطاری و ارشادی داشته و در صورت ادامه فعالیت این دستفروشان در مرحله بعدی آنان را جمع آوری کنند.
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی کردستان با اعلام شماره سامانه پیامکی ۲۰۰۰۸۸۲۲ تایید اصالت کالا اضافه کرد: شهروندان می توانند برای تایید اصالت کالا کد درج شده بر روی برچسب را به این شماره پیامک کرده و از تقلبی یا اصلی بودن آن اطمینان حاصل کنند.
وی در ادامه به بازرسی از داروخانه ها نیز اشاره کرد و یادآور شد: در نیمه نخست امسال ۱۴ مورد بازرسی مشترک از داروخانه های استان انجام شد در حالیکه سال گذشته هیچ گشت مشترکی در این زمینه نداشتیم.
قطبی تاکید کرد: علاوه بر این بازرسی ها، در نیمه نخست امسال همچنین یک هزار و ۴۲۱ مورد بازرسی و نظارت از داروخانه ها توسط همکاران معاونت غذا و داروی استان انجام شده است.
وی گفت: بر اساس دستورالعمل باید هر سه ماه یک بار از داروخانه ها بازدید شود اما با توجه به حساسیت منطقه و استان نظارت بر قاچاق دارو هر ماه یک بار و گاهی دو تا سه بار این اماکن مورد بازدید قرار میگیرند.
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی کردستان اضافه کرد: نظارت بر داروخانه ها نسبت به سال گذشته با افزایش چشمگیری روبرو شده و این روند با جدیت بیشتری ادامه پیدا میکند.
دبیر کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز کردستان هم در این نشست گفت: شهرداری و سایر متولیان باید در زمینه جمع آوری دستفروشان همکاری لازم را داشته باشند ضمن اینکه در برخورد با دستفروشان لوازم بهداشتی و آرایشی هیچ اغماضی و چشم پوشی اعمال نشود.
علی خداویسی افزود: این حوزه با سلامت مردم در ارتباط است و تخلفات آن قابل چشم پوشی نیست لذا باید با تمام توان در زمینه برخورد با این موارد تلاش شود.
وی همچنین به آمار کشفیات کالاهای قاچاق در سطح استان در نیمه نخست امسال اشاره کرد و اظهار داشت: در حال حاضر و براساس آماری که از سوی تعزیرات اعلام شده ۵۷ پرونده در این زمینه تشکیل شده است.
۷۳۴۸/۹۱۰۲
نظر شما