علیرضا تکلو روز یکشنبه در نشست آسیب شناسی همکاری نیروهای مسلح استان اظهار داشت: با توجه به قوانین داخلی نیروهای مسلح و محرمانه بودن برخی اسناد و مدارک، مشکلاتی در شناسایی، فهرست نویسی و دیجیتال سازی این اسناد وجود داشت که در همین راستا جلسه تخصصی با نمایندگان نیروهای نظامی و انتظامی استان برگزار و راهکارهایی برای رفع موانع موجود اندیشیده شد.
وی اضافه کرد: یکی از ضروریات تدوین دانشنامه جامع دفاع مقدس استان همدان استفاده از اسناد و مدارک نیروهای مسلح و نقش آفرینی آنها در سالهای جنگ تحمیلی است.
مدیر اسناد و کتابخانه ملی منطقه غرب کشور به همکاری خوب نیروهای مسلح استان در تدوین دانشنامه اشاره کرد و گفت: تاکنون نیروی هوایی و سپاه پاسداران استان در این زمینه همکاری داشته و اسنادی را برای دیجیتال سازی و استفاده در دانشنامه به اداره کل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس تحویل داده اند.
تکلو خاطرنشان کرد: همدان به عنوان دروازه ورود به غرب کشور و پشتیبانی از استان های غربی در سال های دفاع مقدس، نقش کلیدی داشت.
وی یادآوری کرد: نیروی هوایی به مرکزیت پایگاه هوایی شهید نوژه، نیروی زمینی ارتش به مرکزیت پادگان شهید قهرمان و نیروی انتظامی با عنوان ژاندارمری وقت در حوزه های مختلف تامین امنیت شهرها و حفاظت از مرزها و همچنین سپاه پاسداران در قالب تیپ ۳۲ انصارالحسین و ساماندهی نیروهای داوطلب مردمی ایفای نقش کرده اند و اسناد و مدارک آن در قالبهای مختلف در دانشنامه جامع دفاع مقدس استان باید گنجانده شود.
تهیه و تدوین دانشنامه و دایرهالمعارف دفاع مقدس همدان از ۲ سال پیش در دستور کار مسئولان این استان قرار گرفته است.
نظر شما