دکتر ستار هاشمی روز دوشنبه در آیین انعقاد تفاهمنامههای مشترک سازمانی هستههای نخبگانی مسئله محور طرح " شهید احمدی روشن" بین وزارت ارتباطات و سازمان صداو سیما در بنیاد ملی نخبگان گفت: در معاونت فناوری و نوآوری وزارت ارتباطات یک طرح اقتصاد مقاومتی تحت عنوان کریدور فاوا در دست اجرا و به عنوان یک پروژه مقاومتی مطرح است.
وی بیان کرد: در این طرح چیزی که مد نظر است، تعدادی پروژه است که به عنوان پروژههای پیشران در نظر گرفتهایم که از جمله آنها یکی بحث کمک به شکلگیری زیست بوم تلفن همراه با نگاه به حمایت از تولید داخل است. وقتی از بستر تلفن همراه صحبت میکنیم، مولفههای متعددی در این زیست بوم نقش ایفا میکنند، از افراد و مجموعههایی که تولید سخت افزار را بر عهده دارند تا افرادی که به تولید اپلیکیشنها برای ارایه خدمات و ارایه سرویس فعال هستند.
معاون فناوری و نوآوری وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: بحث بیگ دیتاها و شکلگیری آی او تی به صورت عملیاتی و منطبق با نیاز جامعه و نیز بحث و مسایل مرتبط با آن از دیگر محورهای پروژه های تعریف شده در پروژه پیشران است.
هاشمی افزود: آنچه که صنعت و وزارت ارتباطات را با بنیاد ملی نخبگان ارتباط میدهد، این است که ما چیزی که نیاز صنعت و به ویژه نیاز صنعت ارتباطات در کشور است را ضمن شناسایی، عملا به عنوان کمک فکری در هستههای نخبگانی که شکل میگیرد ذیل این تفاهمنامه همکاری بکار بگیریم.
وی یادآور شد: دغدغههایی که همیشه وجود داشته، این بوده که ارتباط صنعت و دانشگاه را برقرار کنیم و میتوان گفت که این کار میتواند ذیل این چارچوب و گفتمان شکل بگیرد. در این خصوص این معاونت آمادگی دارد بخشی از نیروی نخبگانی کشور را در راستای حل مسئله کمک کند تاعلاوه بر حل مسائل صنعت، این تعامل نزدیک صنعت و دانشگاه شکل بگیرد.
بنیاد ملی نخبگان با هدف توانمندسازی و مشارکت دانشجویان مستعد برای حل مسائل کشور با اجرای طرح شهید احمدی روشن، توانمندیهای دانشجویان صاحب استعداد برتر را در جهت شناسایی و حل مسائل واقعی کشور هدایت میکند. در این طرح استادان خبره دانشگاهی و متخصصان برتر صنعتی با شناسایی مسائل و مشکلات اصلی کشور، هستههای نخبگانی مسأله محور را با مشارکت دانشجویان برگزیده تشکیل داده و به صورت علمی و تخصصی در قالب طرحی مشخص و در بازه زمانی معین به حل آنها میپردازند.
نظر شما