بنیاد ملی نخبگان با هدف توانمندسازی و مشارکت دانشجویان مستعد برای حل مسائل کشور با اجرای طرح شهید احمدی روشن، توانمندیهای دانشجویان صاحب استعداد برتر را در جهت شناسایی و حل مسائل واقعی کشور هدایت میکند. در این طرح استادان خبره دانشگاهی و متخصصان برتر صنعتی با شناسایی مسائل و مشکلات اصلی کشور، هستههای نخبگانی مسأله محور را با مشارکت دانشجویان برگزیده تشکیل داده و به صورت علمی و تخصصی در قالب طرحی مشخص و در بازه زمانی معین به حل آنها میپردازند.
حمیدرضا سالاریه روز دوشنبه در آیین انعقاد تفاهمنامههای مشترک سازمانی هستههای نخبگانی مسئله محور طرح " شهید احمدی روشن" در بنیاد ملی نخبگان افزود: این طرح چند سالی است که به ابتکار بنیاد ملی نخبگان و با کمک برخی دستگاههای کشور درحال اجرا است، این طرح به توانمندسازی استعدادهای برتر در دورههای کارشناسی ارشد و دکتری بر بستر حل مسایل واقعی کشور میپردازد.
وی ادامه داد: بنیاد از بدو تاسیس بحث توانمندسازی استعدادهای برتر را در رسالت کاری خود داشته و به آن پرداخته است، توانمندسازی در بستر حل مسئله با استفاده از اساتیدی که در جامعه سابقه فعالیتهای مثبت در این زمینه داشتهاند.
معاون آیندهسازان بنیاد ملی نخبگان گفت: در اجرای این روش علاوه بر اینکه به دانشجویان توانمندی در حوزه خود را میدهد، با اشتغال بعد از فراغت از تحصیل نیز آشنا میکند. این طرح همچنین به دستگاهها و سازمانها این اجازه را میدهد که استعدادهای برتر را شناسایی کنند تا در آینده نیازهای سازمانی خود را به آنها بسپارند و مسایلشان حل شود.
سالاریه بیان کرد: این طرح دو سال پیش شروع شده و تا کنون سه دوره از آن سپری شده است. در این سه دوره برخی آییننامهها و روال اجرایی طرح مشخص شد و برخی نیازهای دستگاهها توسط هستههای نخبگانی به صورت پایلوت ارایه شد و برخی هستههای پژوهشی اکنون به این بخش رسیدهاند که خدمات ارایه دهند.
وی افزود: در دوره چهارم این طرح که از پاییز ۹۸ شروع شده است، ما درنظر داریم بخشی از نهادها و دستگاههای اجرایی را که صاحب مسئله و موضوع میدانیم و ضلعی از هستههای پژوهشی هستند را توسعه دهیم.
معاون آیندهسازان بنیاد ملی نخبگان یادآور شد: این جلسه با موافقت دو دستگاه وزارت ارتباطات و صدا و سیما که هر دو در دوره قبلی اجرای این طرح نیز حضور داشتند برگزار شده و امیدواریم این امر ادامه داشته باشد.
نظر شما