بهره‌مندی از افراد خبره غیردانشگاهی در هدایت هسته‌های نخبگانی

تهران- ایرنا- قائم مقام بنیاد ملی نخبگان با اشاره به حضور هیات‌های علمی دانشگاه‌ها در توانمندسازی هسته‌های نخبگانی در دوره‌های گذشته طرح شهید احمدی روشن گفت: در این دوره سعی داریم علاوه بر هیات‌های علمی از افراد خبره غیردانشگاهی فعال در دستگاه‌های مربوطه بهره‌مند شویم.

دکتر محمود سعادت روز دوشنبه در آیین انعقاد تفاهم‌نامه‌های مشترک سازمانی هسته‌های نخبگانی مسئله محور طرح " شهید احمدی روشن" بین سازمان صدا و سیما و وزارت ارتباطات با بنیاد نخبگان در بنیاد ملی نخبگان افزود: باید توانمندی‌های نیروهای انسانی زبده موجود در کشور بالفعل شود، بخشی از این افراد در همکاری با دستگاه‌های دولتی مشغول فعالیت هستند و بخش دیگری از آن‌ها در کسب و کارهای نوآورانه خصوصی به فعالیت خود ادامه می‌دهند.

وی با اشاره به اینکه طرح احمدی روشن در راستای رفع نیازمندی‌های دستگاه‌ها در حال اجرا است، افزود: از دستگاه‌ها درخواست می‌شود که در تعریف نیازهای خود چندین موضوع را مورد توجه قرار دهند، برخی نیازمندی‌ها مربوط به حوزه‌های فنی است که عده‌ زیادی از نخبگان کشور در این حوزه مسلط هستند و بخش دیگر نیازمندی‌ها مربوط به حوزه علوم اجتماعی و انسانی است.

قائم مقام بنیاد ملی نخبگان بیان کرد: متاسفانه به حوزه‌های علوم انسانی و اجتماعی که بیشتر مسایل محتوایی را در بر می‌گیرند، توجه کمی می‌شود. این در حالیست که نهادهایی چون صدا و سیما و وزارت ارتباطات باید بدانند که مسایل مربوط به فرهنگ تکنولوژی و فناوری که خلق می‌شود، از خود فناوری بسیار مهم‌تر است.

سعادت افزود: در دوره نخست مربی هسته‌های نخبگانی از اعضای هیات علمی استفاده کردیم، اما در نظر داریم که بخشی از هسته‌های نخبگانی که در بنیاد وجود دارد را بتوانیم به افراد غیردانشگاهی فعال در حوزه‌هایی که حل مسئله کرده‌اند محول کنیم و دانشجویان از تجربیات آن‌ها استفاده کنند. بر این اساس از دستگاه‌های اجرایی درخواست می‌شود که افرادی را که تجربه‌های زیادی در حوزه‌های مختلف علمی و فنی دارند، برای انتخاب مربیان هسته‌های نخبگانی، به بنیاد ملی نخبگان معرفی کنند.

 بنیاد ملی نخبگان با هدف توانمندسازی و مشارکت دانشجویان مستعد برای حل مسائل کشور با اجرای طرح شهید احمدی روشن، توانمندی‌های دانشجویان صاحب استعداد برتر را در جهت شناسایی و حل مسائل واقعی کشور هدایت می‌کند. در این طرح استادان خبره دانشگاهی و متخصصان برتر صنعتی با شناسایی مسائل و مشکلات اصلی کشور، هسته‌های نخبگانی مسأله محور را با مشارکت دانشجویان برگزیده تشکیل داده و به صورت علمی و تخصصی در قالب طرحی مشخص و در بازه زمانی معین به حل آن‌ها می‌پردازند.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha