این کتاب ۱۱۲ صفحهای با شمارگان یکهزار نسخه از سوی انتشارات ارشک منتشر شده و قیمت هر جلد از آن که در سال ۱۳۹۶ روانه بازار نشر شده، ۱۵ هزار تومان است.
این کتاب در پنج فصل ارایه شده که میکوشد علاوه بر تعریف خواب و رویا، از منظر نیز علمی روایتی که در سفر خواب میگذرد را شرح دهد.
در فصل اول این کتاب تاریخچه خواب ارایه شده و مباحثی پیرامون خواب و رویا دیدن، سازوکار خواب، خواب در دین اسلام و اقسام رویاها ارایه شده است.
نویسنده کتاب در فصل دوم در حوزه خواب به بیان زیستی، انواع نورونها، ساختمان مغز، تعادل، حفاظت از مغز و نحوه کارکرد مغز انسان پرداخته و موضوعاتی را به صورت مشروح بیان کرده است.
فصل سوم این کتاب نیز به بررسی عوامل فیزیولوژیکی و روانشاسی خواب پرداخته و در خصوص امواج مغزی، مراحل خواب، فلجی در خواب، علایم فلج در خواب، دلایل بروز کابوس، رویای شفاف، مزایای خواب شفاف در روز، اختلالات بدخوابی، خواب نیمروزی، پرخوابی و علل و عوارض آن، تاثیر بیخوابی بر زندگی، ساعت بدن و نظریههای خواب سخن رانده است.
فیزیک و سفر در زمان، بهد چهارم، سیاهچالهها و سفر با سرعت نور، نظریه جهانهای موازی، فضای بیکران، وسعت عالم، جدال فیزیک و متافیزیک و انواع جهانهای موازی از موضوعاتی است که فصل چهارم این کتاب را تشکیل داده است.
نویسنده در فصل پنجم نظر خود را در خصوص خواب مطرح کرده و با مخاطب در میان گذاشته است.
در پیشگفتار این کتاب آمده است: مدتهاست که ذهنها درگیر این مسئله هستند که آیا میتوان خواب را کنترل و مهندسی و یا از آن بهعنوان وسیلهای برای تخلیه اطلاعات استفاده کرد.
تحقیقات زیادی در زمینه خواب از سوی محققان ارایه شده و نتایج جالبی دارد و این کتاب کوشیده در مورد اعتقادات و باورها در فرهنگهای مختلف، نظریات زیست شیمی، پزشکی، روانشناسی، فیزیک و ادیان الهی به مقوله خواب بپردازد.
نویسنده در تالیف اثر خود از ۱۶ منبع علمی داخلی و خارجی بهره برده است.