علیرضا اسماعیلی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: هر چند نمایشگاهی با عنوان «ژیان به کاتی ژنایهتی» در حاشیه این جشنواره برپا شد ولی بدلیل کمبود اعتبار نتوانستیم برنامههای جانبی پیش بینی شده را برگزار کنیم تا کارگردانان و عوامل اجرایی تئاتر از این برنانهها استفاده کنند.
وی با بیان اینکه بلیت فروشی باعث ورود افراد متفرقه و عوامل خارجی جشنواره شد، یادآور شد: امسال با تدابیری که در دبیرخانه جشنواره اتخاذ شد بلیت فروشی را برای اولین بار اجرا کردیم که باعث ایجاد نظم خاص و اجراهای عالی شد.
اسماعیلی با اشاره به اینکه دو غرفه صنایع دستی را در حاشیه جشنواره پیش بینی کرده بودیم، افزود: اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری سقز همکاری های لازم را برای برپایی این غرفه ها نکرد و به همین دلیل این امر محقق نشد.
وی در بخشی از سخنان به اجرای ۵ نمایش در روز اشاره و اضافه کرد: در روز اول این جشنواره ۴ نمایش حهسار از بوکان، چاوهروان از سقز، جن و جنوکه از کرمانشاه و قامووسی میروویان از ارومیه برگزار شد و در پایان هر اجرا نشست نقد و بررسی آن نیز برگزار می شود.
دبیر اجرایی شانزدهمین جشنوار تئاتر کوردی سقز گفت: جشنواره تئاتر همزمان با این جشنواره در اربیل اقلیم کردستان برگزار می شود علیرغم صحبتهای با دبیر آن جشنواره خواستیم تا آنها جشنواره را با یک هفته تاخیر برگزار کنند ولی آنها هم مثل ما برایشان مویثر نشد تا جشنواره را به عقب بندازند.
اسماعیلی تاکید کرد: شاید برخی هنرمندان رقابتی بودن این جشنواره را ضعف آن قلمداد کنند ولی در همه جشنواره ها اثرهای برگزیده را انتخاب می کنند و جنبه رقابتی دارد در ضمن این جشنواره فرصتی برای جوانان با استعداد مناطق کُردنشین ایران است که استعدادهای خود را شکوفا کنند.
شانزدهمین جشنواره بین المللی تئاتر کوردی سقز روز ۱۹ آذر با نمایش حه سار آغاز شد و تا روز جمعه ۲۲ نیز ادامه دارد، در این جشنواره ۹ گروه داخلی و دو گروه خارجی با هم به رقابت خواهند پرداخت.
امروز چهارشنبه ۲۰ آذر در دومین روز جشنواره تئاتر کُردی نمایش های ئه فسانه ببر از مهاباد، سورانه از بیجار، باوک از بیجار و دو نماش چاوهروان از سقز و ئه فسانه ببر از مهاباد مجددا اجرا خواهند کرد.
سقز با بیش از ۲۲۶ هزار نفر جمعیت دومین شهرستان پر جمعیت استان کردستان است که در ۱۹۰ کیلومتری شمال سنندج مرکز این استان قرار دارد.
نظر شما