به گزارش پایگاه خبری مدیکال نیوز، در سال ۲۰۱۵ میلادی سازمان جهانی بهداشت (WHO) گوشت فرآوریشده را در اولین طبقه از مواد سرطانزا قرار داد.
مطالعات جدید این طبقهبندی را به چالش کشیده و نشان میدهد میزان سرطانزایی گوشت فرآوریشده بسته به میزات نیتریت آن متفاوت است.
آژانس بینالمللی تحقیقات سرطان (IARC) که اصطلاحا دست راست سازمان جهانی بهداشت در زمینه تحقیقات محسوب میشود، گوشت فرآوریشده را به عنوان مادهای درنظر میگیرد که برای طعمدار شدن تحت فرآیندهایی نظیر نمکسودشدن، دودی شدن، تخمیر و سایر روشهای مشابه قرار میگیرد. بیکن، سوسیس،کالباس، کنسرو گوشت، کنسرو ماهی و ماهی دودی نمونههایی از این مواد هستند.
برخی از تولیدکنندگان مواد غذایی به منظور افزایش رنگ، طعم و ماندگاری از نیتریت سدیم برای فرآوری گوشت استفاده میکنند.
این مطالعه که توسط محققان دانشگاه کویینز بلفاست در انگلیس صورت گرفته نشان میدهد میزان سرطانزایی گوشت فرآوریشده بسته به میزات نیتریت آن متفاوت است.
محققان به افراد هشدار میدهند که برای حفظ سلامت و کاهش احتمال بروز سرطان، مصرف گوشت قرمز را کاهش دهند و تا حد امکان سراغ محصولات فرآوریشده نروند.
نتایج این مطالعه در نشریه Nutrients منتشر شده است.
تهران- ایرنا- مطالعات اخیر محققان نشان میدهد میزان سرطانزایی گوشت فرآوریشده بسته به میزات نیتریت آن متفاوت است.
اخبار مرتبط
-
سوسيس و كالباس در خط اول عوامل ابتلا به سرطان
تهران- ايرنا- روزنامه ايران در صفحه اجتماعي به نقل از رئيس مركز تحقيقات سرطان دانشگاه شهيد…
-
تغدیه سالم داشته باشید تا شاد شوید
تهران - ایرنا - مطالعات جدید محققان استرالیایی نشان میدهد تغذیه سالم اضطراب را کاهش میدهد،…
-
محدودیت مصرف نمک به چالش کشیده شد؛
کشف خاصیتهای جدید برای غذاهای شور و گوشت قرمز
تهران- ایرنا- با وجود توصیههای فراوان در مورد مضرات مصرف نمک و گوشت قرمز، یافتههای دو تحقیق…
-
ارتباط مصرف گوشت قرمز با ابتلا به سرطان روده بزرگ در زنان
تهران-ايرنا- نتيجه يك مطالعه جديد نشان مي دهد كه مصرف گوشت قرمز با خطر ابتلا به سرطان قسمت…
-
مصرف مكرر گوشت هاي فراوري شده موجب تشديد آسم مي شود
تهران- ايرنا- محققان براساس نتايج يك مطالعه جديد هشدار دادند كه مصرف گوشت هاي فرآوري شده همچون…
-
ارتباط رژيم غذايي ناسالم در نوجواني با ابتلا به سرطان سينه
تهران– ايرنا- يك مطالعه تازه نشان مي دهد كه رژيم غذايي نامناسب دختران نوجوان و جوان احتمال…
-
چگونه با تغذيه مناسب از بروز سرطان پيشگيري كنيم
تهران - ايرنا - براي پيشگيري از ابتلا به سرطان و ساير بيماري هاي مزمن روزانه حداقل 5 واحد…
نظر شما