پیرس شش ماه پس از استعفای جنجالی کیم داروک سفیر سابق انگلیس در آمریکا به این سمت منصوب شد که در مکاتبات محرمانه با مرکز، دونالد ترامپ را فردی بی عرضه و بی کفایت توصیف و تصریح کرده بود ریاست جمهوری وی ممکن است به رسوایی ختم شود.
کیم داروک که از بالاترین درجه افتخاری «سر» که از سوی ملکه انگلیس اعطا میشود، برخوردار است همچنین مناقشه داخلی در کاخ سفید را به مثابه "چاقو کشی" توصیف کرده بود.
به دنبال درز این اسناد دونالد ترامپ همکاری کاخ سفید با سفیر انگلیس را متوقف و متعاقبا داروک از مقام خود کناره گیری کرد.
دومینیک راب وزیر امور خارجه انگلیس، انتخاب کرن پیرس را فرصتی فوقالعاده برای توسعه روابط دوستانه میان لندن و واشنگتن توصیف کرد و گفت؛ او فصل تازهای را در روابط میان دو کشور آغاز خواهد کرد.
پیرس هم در همین رابطه عنوان کرد که آمریکا تنها کشوری مهمی است که رابطه با آن برای انگلیس حائز اهمیت است. به گفته او، دو کشور به لحاظ راهبردی از روابط عمیقی برخوردار هستند.
به تعبیر یکی از دیپلماتهای انگلیسی یکی از ویژگی های پیرس در این است که او میتواند هم با دولت جمهوریخواه ترامپ و هم با جانشین احتمالی او از حزب دمکرات همکاری کند.
او تجربه کار در توکیو، ژنو و حوزه بالکان را دارد و در سالهای ۲۰۱۵ تا ۲۰۱۶ سفیر انگلیس در افغانستان بوده است.
نشریه فایننشال تایمز چندی پیش در گزارشی با اشاره به شانس بالای انتخاب پیرس به عنوان سفیر انگلیس در آمریکا نوشت؛ ترور فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی توسط دولت دونالد ترامپ سبب شده تا وزارت امور خارجه انگلیس بهدنبال دیپلمات کارکشتهای برای سفارت این کشور در واشنگتن باشد.
نظر شما