ظاهر پورمجاهد روز یکشنبه در جلسه اعضای کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان همدان اظهار داشت: این منابع باید به سیستم بانکی بازگردد تا اقتصاد استان گردش داشته باشد.
وی با بیان اینکه حجم معوقات بانکی استان بسیار زیاد است تاکید کرد: بیشتر این معوقات مربوط به صنایع و واحدهای تولیدی است که باید برای پرداخت اقساط تسهیلات دریافتی اهتمام بیشتری به خرج بدهند.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری همدان از بانکهای عامل خواست تعامل بیشتری با فعالان اقتصادی داشته باشند و شرایط را برای این افراد تسهیل کنند تا بتوانند بدهی خود را بپردازند.
پورمجاهد خاطرنشان کرد: کارگروه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید با نگاه تخصصی و کارشناسی به حل و فصل مشکلات واحدهای تولیدی استان می پردازد که بیشتر این مسائل مربوط به بدهی معوق آنها به سیستم بانکی است.
به گفته وی بدهی معوق صنایع با پرداخت ۱۰ تا ۳۰ درصد دوباره تقسیط می شود تا تولیدکنندگان بدهکار بتوانند به تولید و اشتغال ادامه بدهند.
گره گشایی از مشکلات ۲ واحد تولیدی
رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت همدان نیز با اشاره به برگزاری ۶۴اُمین جلسه اصلی کارگروه ستاد تسهیل و رفع موانع تولیدی استان از ابتدای امسال گفت: تا کنون ۳۰۰ مصوبه برای گره گشایی از صنایع مشکل دار با دستور استاندار همدان صادر شده است.
حمیدرضا متین گفت: کارخانه لبنی"احسان سپیده" با بانک ملی دچار مشکلاتی بود که با دعوت از این واحد تولیدی گره از مشکلاتش باز شد تا ۷۰ نفر اشتغال این صنعت تثبیت شود.
رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت همدان یادآوری کرد: این واحد تولیدی همچنین با تامین اجتماعی اختلاف هایی داشت که با وساطت اعضای کارگروه، چالش یاد شده نیز حل شد.
وی خاطرنشان کرد: "مارال ماشین بهار" نیز از صنایع اثرگذار این استان محسوب می شود که به بانک های سپه و تجارت بدهی معوق داشت و امروز با پرداخت ۱۰ درصد از کل مطالبات بانک، این بدهی دوباره قسط بندی شد.
همدان دارای یک هزار و ۱۰۰ واحد تولیدی و صنعتی است.
نظر شما