سید مسعود سیادتی روز چهارشنبه در گفت و گو با ایرنا ابراز داشت: وضعیت اقتصادی دولت و شهرداری در حال حاضر به گونه ای نیست که بتواند برای تاسیس شهربازی به صورت مستقیم هزینه کند، اما قرار بر این است که در گسترش امکانات شهربازی موجود در ورودی شهر سمنان همکاری با بخش خصوصی صورت گیرد.
وی تاکید کرد: شهرداری سمنان از سرمایه گذاران اقتصادی که طرح های توجیهی در راستای افزایش نشاط اجتماعی داشته باشند، استقبال می کند و با آنکه ممکن است برخی موارد مانند نزدیکی به پایتخت و کم بودن جمعیت شهری باعث عقب نشینی بخش خصوصی برای سرمایه گذاری شود، با توجه به ظرفیت مسافران و زائران عبوری، جمعیت دانشجویان و جمعیت شهرستان های سرخه و مهدیشهر که در نزدیکی سمنان قرار دارند، می توان طرح های توجیهی برای شهر بازی ارائه داد.
وی ادامه داد : البته در سمنان برنامه های فرهنگی و هنری زیاد و با کیفیت در راستای نشاط اجتماعی از جمله اجراهای موسیقی برگزار می شود که از استقبال خوبی در میان مردم و مخاطبان خاص همراه است و این نشان می دهد از برنامه های با کیفیت در شهر سمنان استقبال می شود.
رییس شورای اسلامی شهر سمنان اضافه کرد: نشاط اجتماعی اهمیت دارد و با توجه به اینکه در شهربازی نوع فرهنگ و هیجانات به ویژه برای بانوان ممکن است مورد انتقاد برخی از مردم قرار بگیرد، باید عقاید و سلیقه همه مردم را نیز برای ایجاد و گسترش امکانات شهربازی در نظرداشت.
سیادتی گفت : تاسیس شهربازی های سرپوشیده نیز می تواند در استقبال شهروندان در فصل های مختلف سال مورد توجه و اسقبال قرار گیرد که بخش خصوصی می تواند در تاسیس آنها ورود کند.
بوستان سیمرغ بزرگترین محل بازی در شهر سمنان به حساب می آید که با مساحتی بالغ بر ۸۰ هکتار در ورودی غرب شهر قرار دارد و بخشی از آنکه به شهربازی تعلق دارد ، دارای امکانات کمی است و تنها در فصول گرم سال قابل استفاده است.