قطعه بندی فرآورده های خام دامی در هرمزگان ممنوع است

بندرعباس- ایرنا- مدیرکل دامپزشکی هرمزگان گفت: به منظور جلوگیری از کاهش خطر گسترش محیطی ویروس کرونا، قطعه بندی فرآورده‌های خام دامی در تمام مراکز عرضه استان ممنوع است.

دکتر محمد جانباز روز یکشنبه در گفت وگو با ایرنا افزود: شهروندان برای جلوگیری از آلوده‌شدن به ویروس کرونا، مرغ و ماهی را به‌صورت بسته‌بندی، خریداری و درمنزل پس از شست وشو وضدعفونی آن قطعه بندی کنند.

وی بیان داشت: قطعه بندی وخرد کردن فرآورده های خام دامی درمحل خرید، خطر شیوع بیماری های عفونی را افزایش می دهد.

مدیرکل دامپزشکی هرمزگان بااشاره به اینکه تاکنون در استان موردی مبنی بر انتقال ویروس کرونا از دام به انسان گزارش نشده، اظهارداشت: در مرحله‌ قطعه‌بندی در واحدهای عرضه، امکان انتقال فیزیکی و مکانیکی ویروس وجود دارد.
جانباز تاکیدکرد: به منظور جلوگیری از انتقال مکانیکی و کاهش خطر گسترش محیطی ویروس بیماری کرونای جدید کووید- ۱۹ شهروندان از خریداری و قطعه بندی گوشت مرغ، فرآوری، تهیه جوجه کباب، طعم دارنمودن و غیره در مراکز عرضه خودداری کنند.
وی اضافه کرد: استفاده از ماسک، دستکش، کلاه، پیش بند و لباس کار در مراکز عرضه فرآورده های خام دامی ضروری است و باید مرتب ابزار و وسایل کار ضدعفونی وگندزدایی شود.

ویروس کرونا که رسما کووید – ۱۹ نام دارد، نخستین بار در شهر ووهان چین شناسایی شد تا کنون به بیش از  یکصد کشور سرایت کرده و سازمان بهداشت جهانی را برآن داشته است تا وضعیت فوق العاده اعلام کند.
طبق آمارها تاکنون (شنبه شب)، ۸۳ نفر در استان هرمزگان مبتلا به ویروس کرونا شده اند که از این تعداد ۹ نفر جان خود را از دست داده‌اند.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha