رامسر در فهرست شهرهای وضعیت قرمز کرونایی مازندران قرار گرفت

نوشهر - ایرنا - رامسر به عنوان غربی‌ترین نقطه مازندران بنا به گزارش‌های رسمی به جمع دیگر شهرهای با وضعیت قرمز کرونایی این استان پیوست.

روابط عمومی استانداری مازندران روز یکشنبه هفته جاری در گزارشی به نقل از استاندار اعلام کرد که پنج شهر "آمل ، بابل ، بهشهر ، نوشهر و فریدونکنار "  به علت رعایت نکردن شیوه های مراقبت بهداشت فردی ، فاصله گذاری اجتماعی و مسائل دیگر در وضعیت قرمز قرار گرفته اند.    

مدیر شبکه بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی  رامسر  روز چهارشنبه در نشست ستاد مبارزه با ویروس کرونا در فرمانداری این شهرستان ضمن ابراز نگرانی از قرار گرفتن این شهرستان در وضعیت قرمز هشدار داد درصورت عدم رعایت پروتکل های بهداشتی ، اعمال نشدن محدودیت ها و فاصله گذاری اجتماعی احتمال آنکه شاهد گسترش این ویروس و مبتلا شدن عده زیادی از مردم  به این ویروس در این منطقه باشیم دور از انتظار نیست.

دکتر حمید رضا مبشری با اشاره به آنکه شبکه بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی با همکاری دیگر دستگاه های نظارتی در بعد پیشگیری ، مقابله و مهار این ویروس با هدف حفظ جان مردم نقش کلیدی دارد ، افزود : بنابراین با توجه به قرار گرفتن این شهرستان در وضعیت قرمز راهی جزء اعمال محدودیت ها  و تعطیلی بیشتر واحدهای صنفی پرخطر در این منطقه نداریم .

 این مقام مسئول ، از جایگاه های سوخت و دفاتر پیشخوان دولت به عنوان بیشترین کانون های آلودگی ویروس کرونا نام برد و ادامه داد : به دنبال بازدید های به عمل آمده از این صنوف موارد مثبت افراد مبتلا به ویروس کرونا ثبت شده است.

مدیر شبکه بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی شهرستان رامسر با اشاره به ماندگاری همیشگی این ویروس در کشور با ابراز تاسف گفت که به علت رعایت نشدن شیوه های بهداشت مراقبت فردی پس از رفع محدودیت ها و  عادی انگاری و بی خطر جلوه دادن این ویروس در ذهن مردم  شاهد از سرگیری شیوع آن در این شهرستان بوده ایم .

مبشری افزود : آنچه بررسی و گزارش شده وضعیت مراکز درمانی این شهرستان برای پذیرش بیماران کرونایی چندان مطلوب نبوده است و مورد دیگر آنکه در اسفند ماه سال گذشته همزمان با شیوع و تشدید این ویروس تمامی بخش های بیمارستان به پذیرش مبتلایان به ویروس کرونا اختصاص داده شد.

وی ادامه داد : درحالی که پس از رسیدن به وضعیت پایدار و کاهش مبتلایان به ویروس کرونا ، حدود ۷۰ درصد بخش های این بیمارستان برای سایر بیماران در نظر گرفته شد و با وضعیت حاد پیش آمده و در پی آن افزایش مراجعان به این بیمارستان چنین وضعیتی طبیعتا مدیریت این مرکز درمانی را دچار مشکل خواهد کرد.        

مدیر شبکه بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی رامسر با بیان این نکته که ماهیت و علائم این ویروس تغییر کرده است ، گفت که آنچه بررسی شده این ویروس سیستم تنفسی افراد را تحت تاثیر قرار خواهد داد و هم اکنون غالب افراد مراجعه کننده به بیمارستان این شهر با علائم گوارشی هستند که پس از انجام آزمایشات پی برده شده که مبتلا به ویروس کرونا می باشند.   

مبشری افزود : به همین خاطر نشستی روز شنبه هفته جاری با پزشکان این بیمارستان برگزار و تاکید و توصیه شد  چنانچه افرادی با علائم ویروس کرونا به مراکز درمانی مراجعه کردند بدون اتلاف وقت درمان آن ها شروع شود و نکته مهم تر آنکه این افراد ترجیحا برای درمان در خانه هدایت شوند تا از بستری شدن در بیمارستان جلوگیری به عمل آید و ضمن آنکه در روستاها نیز چنین رویه ای اعمال شود و توصیه های لازم به مسئولان خانه های بهداشت ارائه شده است.

 وی با بیان آنکه وضعیت شهرستان های درگیر این ویروس در مازندران طی ۲۴ ساعت متغییر است ، تاکید کرد که بهترین راه جلوگیری از ابتلا به این ویروس استفاده از ماسک زدن است 

برابر آمار منابع رسمی ، از زمان شیوع ویروس کرونا یعنی درست از اوایل اسفند ماه سال گذشته تاکنون دست کم ۷۹۵ نفر  مشکوک به ویروس کرونا در شهرستان رامسر بستری شدند که از این شمار دست کم ۶۹۸ نفرشان پس از بهبودی کامل از بیمارستان این شهر مرخص شدند.  

فرماندار رامسر نیز در این نشست با اشاره به توصیه های استاندار مازندران مبنی  اعمال محدودیت ها ، رعایت فاصله گذاری اجتماعی ، پروتکل های بهداشتی و استفاده از ماسک در مکان های دولتی تاکید کرد که برای حفاظت از جان مردم و پیشگیری از گسترش این ویروس چنین توصیه هایی به عنوان یک تکلیف قانونی باید در دستور کار مسئولان دستگاه های نظارتی در این شهرستان قرار گیرد.

محمد آزاد افزود: نشست های متعددی در مورد این موضوع بسیار مهم در فرمانداری برگزار و از مسئولان ذیربط خواسته شده با بهره گیری از همه ظرفیت ها و بسیج امکانات پای کار بیایند تا بتوانیم از گسترش این ویروس در این منطقه جلوگیری کنیم .    

 بازرس ویژه کرونای استاندار مازندران هم در این نشست ، یکی از علت های گسترش ویروس کرونا در مناطقی از این استان را به واسطه گردشگرپذیر بودن آن دانست و گفت : مورد دیگر آنکه با توجه به رعایت پروتکل های بهداشتی الزامی بودن کارکنان دولت و مراجعه کنندگان به نهادهای دولتی  در استفاده از ماسک،  بازدید هایی که در روزهای اخیر از ادارات انجام گرفت خوشبختانه این موارد به درستی انجام شده  و مشکلی در این حوزه وجود ندارد.

مهدی قاسمی ، کمبود الکل و ماسک را از مشکلات شهرستان رامسر مطرح کرد و افزود: بر  همین اساس از سوی استانداری مازندران نیز تاکید شده است که این اقلام از استان خارج نشود تا مردم در این زمینه احساس کمبود نکنند.

براساس آخرین گزارش هم اکنون حدود ۵۰۰ بیمار کرونایی در سطح بیمارستان های دانشگاه علوم پزشکی مازندران بستری هستند و با احتساب بیماران بستری در مراکز درمانی تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی بابل  تعداد بیماران کرونایی در سطح استان بیش از ۶۰۰ نفر رسیده است که نسبت به هفته گذشته آمار بیماران حدود ۵۰ درصد بیشتر شد.

شهرستان ۸۰ هزار نفری رامسر یکی از پر بازدیدترین شهرهای مازندران به شمار می رود به طوریکه در فصل های گردشگری  از حدود ۱۵ میلیون مسافر و گردشگر میزبانی می کند.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha