تولید ۸ هزار محتوا با موضوع نماز و عترت در شبکه شاد

تهران-ایرنا- معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش گفت: هشت هزار محتوا در شبکه شاد با موضوع نماز و عترت تولید شد.

به گزارش روز دوشنبه روابط عمومی و امور بین‌الملل معاونت پرورشی و فرهنگی، علیرضا کاظمی در نشست مشترک ستاد اقامه نماز و معاونت پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش افزود: هشت هزار محتوا در شبکه شاد تولید شده که به مباحث نماز و عترت می پردازد.

وی از اقدامات خوب آموزش و پرورش در شرایط کرونا را این موضوع دانست و یادآور شد: ائمه جماعات مدارس در زمان تعطیلی مدرسه ها و نیمه حضوری بودن فعالیت های خود را رها نکردند و هر یک از ائمه جماعات نقشی را بر عهده گرفتند.

معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش خاطرنشان کرد:  کار ائمه جماعات مدارس صرفاً نماز نیست آنها به عنوان مشاوران مذهبی دانش‌آموزان در اختیار مدارس هستند و با آنها در ارتباط هستند.

کاظمی یادآور شد: در حال طراحی نرم افزاری هستیم که ورود اولیا به عرصه فعالیت های پرورشی و فرهنگی را فراهم کند.

وی تصریح کرد: در طراحی این نرم افزار سعی شده است موضوع نماز فراموش نشود و یکی از مطالبات در شرایط کنونی تعیین نقش برای ائمه جماعات مدارس است.
معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش به اجلاس سراسری نماز که بیست و نهمین دوره آن امسال برگزار می شود، اشاره کرد و گفت: باوجود نگرانی هایی موجود اجلاس امسال نیز همچون سال های گذشته در زمینه طراحی و اجرا به خوبی برگزار می شود.

تشکیل اتاق فکر در ستاد اقامه نماز

همچنین حجت الاسلام و المسلمین محسن قرائتی رییس ستاد اقامه نماز کشور در این نشست گفت: کانال اختصاصی آموزش برای تقویت ائمه جماعات مدارس باید در نظر گرفته شود تا آنها محتواهای جذاب و شاد را دریافت کنند و به دانش آموزان منتقل کنند.

وی گفت: در این مجموعه می توانیم  محتواهایی نظیر مهارت های معلمی، شیوه های دعوت به نماز و تمثیلات را در نظر بگیریم و البته این محتواها را می‌توانیم در اختیار حوزه علمیه ها نیز قرار بدهیم.

رییس ستاد اقامه نماز کشور با تاکید بر این که نماز اصل است، گفت: باید اتاق فکری در ستاد اقامه نماز تشکیل شود که بتواند محتواهای مفید تولید کنند.

 حجت الاسلام و المسلمین قرائتی ادامه داد: در بسیاری از موارد مشاهده می شود که محتواهای آموزشی زیان بار هستند و می توانند به جای مفید بودن آسیب برسانند، محتواها را باید از محلی مطمئن دریافت کنیم.

وی به ویژگی‌های محتواهای الکترونیکی برای دانش آموزان اشاره و خاطرنشان کرد: این محتواها باید پخته ترین، شیرین ترین، کوتاه ترین و سریع ترین زمان دسترسی را داشته باشند.

در ادامه این جلسه محمدرضا مسیب زاده  مدیرکل قرآن عترت و نماز آموزش و پرورش گفت:  تاکنون ۵ هزار نفر از روحانیون که ائمه جماعت مدارس هستند در دوره آموزشی «تفسیر نور» شرکت کرده اند و محتواهای مورد نیاز در شبکه شاد بارگذاری شده است و به زودی نیز آزمون نهایی آن برگزار می شود.

وی برگزاری دوره توانمند سازی فعالان عرصه قرآنی، برگزاری طرح مبین برای ۲۰ هزار مدیر مدرسه و برگزاری دوره عملی پایه سوم و هشتم دختران و پسران را از جمله فعالیت های حوزه قرآن عترت و نماز آموزش و پرورش عنوان کرد که مجموعاً ۶۰ هزار نفر در این دوره ها شرکت کردند.

مدیرکل قرآن عترت و نماز آموزش و پرورش ادامه داد: پیش اجلاسیه های نماز از طریق وزارت کشور ابلاغ شده است که دبیرخانه دانش آموزی آن در استان یزد آغاز به کار کرد.

مسیب زاده از سایر فعالیت هایی که در این حوزه انجام شده است را تهیه و تنظیم شیوه نامه جذب روحانیون و ائمه جماعات مدارس  ذکر کرد.

وی خاطرنشان کرد: برگزاری دوره سواد رسانه‌ای که فعالیت جدیدی است را ما آغاز کرده‌ایم که مختص فعالان حوزه قرآن عترت و نماز در کشور است.

پخش ۱۶ هزار کلاس درس از طریق تلویزیون تا پایان سال تحصیلی امسال

همچنین کاظمی معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش در نشست مشترک با مدیر شبکه آموزش صدا و سیما و مدیران زیر مجموعه آن معاونت خواستار تقویت بخش پرورشی و تربیتی در کنار بخش آموزشی شد.

وی گفت: یکی از اهداف مهم سازمان سازمان صدا و سیما در دوره شیوع ویروس کرونا، علاوه بر برگزاری روزانه ۴۰ کلاس درس، توجه جدی به مسایل تربیتی و پرورشی دانش آموزان و خانواده ها خواهد بود.

معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش یادآور شد: حتی قبل از تعطیلی مدارس در زمان شیوع کرونا، مسایل پرورشی و فرهنگی بر خلاف تمام دغدغه ها و دلسوزی هایی که مجموعه وزارت اموزش و پرورش داشت به دلیل مشکلات عدیده تا حدودی دچار کم توجهی شده بود،

وی از مدیریت شبکه آموزش خواست تا در این مقطع حساس، به دلیل نیمه تعطیلی مدارس که بار تربیتی و پرورش دانش آموزان بیشتر از گذشته روی دوش خانواده ها قرار گرفته، رسانه ملی توجه بیشتری به این امر کند.

مدیر شبکه آموزش صدا  وسیما هم ضمن تشریح عملکرد سازمان صدا و سیما در راه اندازی مدرسه تلویزیونی ایران و تحلیل عصر "رسانه معلم " که با محوریت معاونت سیما، گفت: روزانه ۴۰ کلاس درس از رسانه ملی پخش می شود.

مسعود احمدی افزادی از تهیه و پخش ۱۶ هزار کلاس درس تا پایان سال تحصیلی جاری خبر داد.

وی هدف اصلی برگزاری این نشست را پیگیری و عملیاتی کردن منویات رهبر معظم انقلاب در مورد توجه هرچه بیشتر و دوری از غفلت در امر "پرورش" در دوره کرونا و زمانی که آموزش دانش آموزان از راه دور انجام می شود و همچنین لبیک به نیاز و مطالبات مردمی نسبت به توجه بیشتر رسانه ملی به امور تربیتی و پرورشی اعلام کرد.

مدیر شبکه آموزش افزود: با تدابیر انجام شده معاون سیما مقرر شد برنامه های خانواده محور شبکه ها به منظور ارتقای سطح پرورشی دانش آموزان با محوریت مشاوره خانواده فعال تر از قبل شوند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha