مهرالله رخشانیمهر روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگاران ایرنا مرکز گلستان و صدا و سیما اظهار داشت: گیلان، گلستان، کرمان، خوزستان، خراسان رضوی، قم، تهران، آذربایجان غربی، سیستان و بلوچستان و البرز به ترتیب دارای پایین ترین میانگین سرانه فضای دانشآموزی کشور هستند.
وی یادآور شد: سرانه استاندارد فضای دانشآموزی کشور طبق سند تحول بنیادین آموزش و پرورش ۸.۳۹ مترمربع است که استانهای یزد و ایلام در رده های اول و دوم استان های دارای بیشترین سرانه فضای آموزشی قرار دارند.
معاون وزیر آموزش و پرورش گفت: برای جبران کسری سرانه فضای آموزشی دانشآموزان، سال گذشته براساس تفاهمنامه دولت با مجمع خیرین مدرسهساز، ۵۰ هزار میلیارد ریال اعتبار اعلام نیاز شد که قرار شد نیمی از این مبلغ توسط دولت تامین شود.
رخشانیمهر اضافه کرد: دولت تاکنون ۱۹ هزار میلیارد ریال و خیرین نیز ۱۵ هزار میلیارد ریال از سهم خود را تامین کردند و قرار شده بقیه سهم خیرین با اجرای طرح آجر به آجر تامین شود.
کمپین آجر به آجر با مشارکت جامعه خیرین مدرسه ساز و با هماهنگی سازمان نوسازی کشور به منظور ساخت یا تجهیز مدارس تشکیل شده و هدف آن دریافت کمک های مردمی به صورت آنلاین است.
رخشانیمهر یادآور شد: پویشهای کار خیر موجب شکلگیری اجتماعهای اثربخش میشود که نمونه آن را در دوران دفاع مقدس و در ماههای گذشته در جهاد مقابله با بیماری کرونا مشاهده شد.
رییس سازمان نوسازی مدارس کشور با اشاره به ضرورت تعامل سازمان بسیج سازندگی و سازمان بسیج دانشآموزی با سازمان نوسازی و لزوم همافزایی و همکاری در راستای محرومیتزدایی آموزشی و مدرسهسازی گفت: فعالیتهای جهادی در مدرسهسازی با روحیه همدلی علاوه بر اینکه موجب عمران و آبادانی و تامین فضای آموزشی در مناطق محروم میشود، اثرات تربیتی و فرهنگی نیز به همراه دارد.
وی خاطرنشان کرد: گروه های جهادی در ساخت مدارس یک و دو کلاسه، دیوارکشی و انجام تعمیرات و بهسازی فضاها و تجهیزات آموزشی اقدامات خوبی انجام دادند که امیدواریم بتوانیم بیشتر از گذشته از این ظرفیت برای کاهش نیازهای آموزشی استفاده کنیم.
گلستان با یک میلیون و ۸۶۹ هزار نفر جمعیت ۳۶۲ هزار دانش آموز دارد که تحصیل این عده در ۲ هزار و ۵۰۰ مدرسه بر عهده ۲۳ هزار فرهنگی است.
نظر شما