مهرالله رخشانیمهر روز یکشنبه در جلسه شورای آموزش و پرورش گلستان اظهار داشت: علاوه بر آن پارسال هزار و ۸۰۰ میلیارد ریال از محل اعتبارات ملی، ۳۵ میلیارد ریال از محل ردیف تجهیزات مناطق محروم، ۴۰ میلیارد ریال از محل حساب ذخیره ارزی، ۵۰ میلیارد ریال از ردیف اصلی سیستم گرمایشی و سرمایشی و ۳۵۰ میلیارد ریال از محل پروژههای مشارکتی به گلستان اختصاص یافت.
سرانه آموزشی از تقسیم بودجه آموزش و پرورش بر تعداد دانش آموزان حاصل می شود. به عبارت دیگر، سرانه آموزشی نشان می دهد که به طور میانگین در یک سال (یا دوره معین) برای آموزش و تحصیل هر دانش آموز چقدر هزینه شده است.
وی با اشاره به اینکه در گلستان مدارس خشتی و گلی وجود ندارد و همه مدارس به سوخت گاز طبیعی مجهز هستند گفت: راه حل ساخت مدارس به تعداد کافی و تجهیز به امکانات جدید در گرو استفاده بیشتر از مشارکت خیرین و مردم است.
استاندار گلستان هم در این جلسه گفت: با وجود تلاش فراوان برای ساخت فضاهای آموزشی جدید، گلستان به ازای هر دانش آموز ۲۶ سانتیمتر سرانه کمتری از میانگین کشوری دارد که کاهش این فاصله نیازمند ساخت ۹۲ هزار مترمربع مدرسه است.
هادی حقشناس اظهار داشت: رفع این کمبودها به ۱۱ هزار میلیارد ریال اعتبار نیاز دارد که این میزان اعتبار و کمبود به غیر از ۱۵ درصد مدارس تخریبی و ۲۵ درصد مدارس نیازمند مقاومسازی گلستان است.
وی گفت که در گلستان چهار هزار و ۹۰۰ کلاس درس نیازمند مقاومسازی و بازسازی وجود دارد.
دیدار با نماینده ولی فقیه در گلستان، آغاز ساخت مرکز اختلالات رشد گالیکش و مدرسه کاظم خوجه کلاله، از دیگر برنامه های سفر دوروزه معاون وزیر آموزش و پرورش و رییس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور به گلستان است.
گلستان با یک میلیون و ۸۶۹ هزار نفر جمعیت ۳۶۲ هزار دانش آموز دارد که تحصیل این عده در ۲ هزار و ۵۰۰ مدرسه بر عهده ۲۳ هزار فرهنگی است.
نظر شما