۲۳ مهر ۱۳۹۹، ۱۳:۱۷
کد خبرنگار: 1449
کد خبر: 84075461
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

رشد ۵۲ درصدی صدور گواهی‌نامه انطباق صادراتی در ملایر

همدان- ایرنا- رییس اداره استاندارد ملایر گفت: در ۶ ماهه امسال ۳۵۹ گواهی‌نامه انطباق کالای صادراتی به میزان ۹ میلیون و ۷۳۴ هزار و ۶۰۹ کیلوگرم در این شهرستان صادر شد که نسبت به مدت مشابه سال گذشته رشدی ۵۲ درصدی را نشان می‌دهد.

داریوش خالقی روز چهارشنبه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: در مجموع از مهر سال گذشته تاکنون ۹۰۹ گواهی‌نامه انطباق صادراتی در حوزه تحت نظارت اداره استاندارد ملایر صادر شده است.

وی افزود: در مدت یاد شده ۲۴۲ مورد بازرسی از واحدهای تولیدی انجام شد که در طرح طاها نیز یک‌هزار و ۵۷۷ فقره بازرسی صورت گرفت.

رییس اداره استاندارد ملایر به بررسی ۸۷۵ مورد صحت عملکرد نازل‌های سوخت و بررسی ۲ هزار و ۷۶۰ مورد صحت عملکرد ترازوهای سبک مستقر در واحدهای صنفی در این مدت اشاره و بیان کرد: سه مورد پروانه کاربرد علامت استاندارد در مدت یاد شده تعلیق شد.

خالقی گفت: در یک سال گذشته (مهر ۹۸ تا مهر ۹۹) ۱۱ مورد پروانه کاربرد علامت استاندارد ابطال شد که از این تعداد ۶ مورد در حوزه غذایی و کشاورزی، چهار مورد در زمینه ساختمانی و یک مورد نیز خودرو و نیرو محرکه بود.

وی انجام ۳۷۴ مورد نمونه‌برداری از واحدهای تولیدی، ۹۵۰ مورد نمونه‌برداری خشکبار و انجام آزمایش، ۹ مورد اقدامات حقوقی، صدور ۷۳ مورد تاییدیه ایمنی آسانسور و صدور و تمدید ۴۲ مورد پروانه کاربرد علامت استاندارد را از دیگر اقدامات در حوزه تحت نظارت این اداره در مدت یاد شده عنوان کرد.

رییس اداره استاندارد ملایر میزان صادرات کالاهایی به ویژه خشکبار که از استاندارد گواهی‌نامه انطباق صادراتی اخذ کردند را ۲۴ هزار تن عنوان کرد و افزود: در حال حاضر ۱۳۶ واحد تولیدی فعال در شهرستان‌های ملایر، نهاوند و تویسرکان با ۳۸۶ مورد محصولات تولیدی زیر پوشش اداره استاندارد ملایر است.

وی ادامه داد: از این تعداد ۷۳ واحد در ملایر، ۳۹ واحد در نهاوند و ۲۴ واحد در تویسرکان است و بیشترین تعداد واحدهای تولیدی فعال در حوزه صنایع ساختمانی و معدنی با ۵۶ واحد و صنایع غذایی و کشاورزی با ۴۱ واحد است.

۱۳۶ واحد تولیدی زیر ذره‌بین استاندارد

خالقی همچنین به نامگذاری شعار امسال روز جهانی استاندارد همزمان با ۲۲ مهر با عنوان"حفاظت از زمین با استانداردها" اشاره و این نامگذاری را نشان دهنده اهمیت موضوع استاندارد سازی و رعایت استانداردها در حفاظت از منابع و محیط زیست پیرامون دانست.

وی با تاکید بر اینکه حفظ منابع و محیط زیست از اهمیت بسزایی برخوردار است، تحقق این امر را علاوه بر حمایت‌های قانونی رعایت پروتکل‌ها و استانداردها، نیازمند خواست همگانی عنوان کرد.

رییس اداره استاندارد ملایر اعتمادسازی در مصرف‌کنندگان کالا و خدمات را در حوزه استانداردها حائز اهمیت دانست و بیان کرد: سازمان ملی استاندارد و زیر مجموعه‌های این سازمان سعی وافری برای استانداردسازی در حوزه‌های متعدد کالا و خدمات دارد و طی این فرآیند نسبت به اعطای پروانه و نشان استاندارد به محصولات منطبق با استاندارد اقدام می‌کند.

خالقی ابراز امیدواری کرد: با تلاش شبانه‌روزی کارشناسان حوزه استاندارد سازی تمایل مصرف‌کنندگان به خریداری و استفاده هر چه بیشتر از کالاهای تولید داخل هر روز بیشتر از گذشته باشد تا در راستای حمایت‌های ایجاد شده، رونق تولید اتفاق بیفتد و اشتغال روزافزون برای جوانان این مرزو و بوم محقق شود.

وی ادامه داد: اداره استاندارد ملایر زیر مجموعه اداره کل استاندارد همدان، در حوزه شهرستان‌های ملایر، نهاوند و تویسرکان در زمینه‌های متعدد مرتبط با شرح و وظایف این سازمان همچون نظارت‌های فنی کارشناسی در حوزه‌های تولید، خدمات، صادرات و ترویج فرهنگ استاندارد و دیگر موارد مرتبط فعالیت می‌کند. 

رییس اداره استاندارد ملایر گفت: بر این اساس امسال با وجود کاهش تعداد نیروهای شاغل در این اداره، با برنامه‌ریزی صورت گرفته برای ارتقای بهره‌وری نسبت به افزایش ظرفیت کارشناسی اقدام و نسبت به تسری نظارت‌های کارشناسی در صنایع ساختمانی، مکانیک و فلزشناسی، غذایی و کشاورزی و سایر حوزه‌ها اقداماتی صورت گرفت.

۱۴ اکتبر مصادف با ۲۲ مهر روز جهانی استاندارد نامگذاری شده و حفاظت زمین با استانداردها شعار امسال این روز است.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha