حفیظالله فاضلی روز یکشنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا افزود: سال گذشته نیز ۶۵ میلیارد ریال تسهیلات به استان اختصاص یافت که با جذب ۱۰۰ درصدی این تسهیلات، زمینه اشتغال ۵۹۹ نفر فراهم و ۵۸۰ طرح در نقاط شهری و روستایی استان راهاندازی شد.
وی ادامه داد: طرح پایلوت الگوی نوین مشاغل خانگی از سال ۹۶ در سه فاز مطالعاتی شناسایی مزیتها، آموزش و توانمندسازی متقاضیان و اتصال به بازار با همکاری جهاد دانشگاهی در هشت استان کشور از جمله چهارمحال و بختیاری اجرایی شد.
وی تصریح کرد: شناسایی ۲۲ شغل مزیتدار مشاغل خانگی بر اساس پتانسیلهای موجود در شهرستانها، تمرکز بر شبکهسازی و تکمیل زنجیره ارزش مشاغل و ایجاد ۱۸۴ فروشگاه اینترنتی در راستای فروش محصولات مشاغل خانگی استان از جمله اقداماتی است که تاکنون در این راستا انجام شده است.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی چهارمحال و بختیاری از شناسایی و معرفی چهار ظرفیت شغلی جدید در حوزه مشاغل خانگی استان خبر داد و گفت: این مشاغل برای نخستین بار در استان معرفی و اجرا شده است که شامل نوغانداری و پرورش کرم ابریشم، تولید و تجارتسازی زهر زنبورعسل، تولید و تجاری سازی ژلرویال و پرورش گل کاکتوس میشود.
فاضلی خاطرنشان کرد: مقرر شد این الگو با بهرهگیری از ظرفیتهای جهاد دانشگاهی به عنوان یک نهاد تسهیلگر در مرحله نخست در استانهای لرستان، چهارمحال و بختیاری، خراسان رضوی، کردستان، خراسان جنوبی، آذربایجان غربی، خراسان شمالی و کرمانشاه اجرایی شود.
به گزارش ایرنا، بر اساس آخرین گزارش مرکز آمار ایران، نرخ بیکاری چهارمحال و بختیاری در پایان سال ۱۳۹۸ به ۱۵.۳ درصد رسید.
چهارمحال و بختیاری دارای ۱۰ شهرستان با جمعیتی افزون بر ۹۷۹ هزار نفر است.
نظر شما