۹۵ درصد اصناف چهارمحال و بختیاری با محدودیت‌های کرونا همراهی کردند

شهرکرد- ایرنا- رئیس مرکز بهداشت چهارمحال و بختیاری گفت: در طول محدودیت‌های ۲ هفته‌ای کرونا در آذرماه ۹۵ اصناف این استان در اجرای این طرح همراهی کردند.

سیدراشد جزایری روز پنجشنبه در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا افزود: در همین مدت ادارات و کارکنان دولت ۹۸ درصد همراهی، نهادهای آموزشی ۷۵ درصد همراهی و فعالان مربوط به حیطه فرهنگی و اجتماعی ۹۰ درصد همراهی داشتند و مشارکت در محدودیت‌های ترددی ۷۵ درصد بوده است.

وی از انجام ۲۵ هزار بازرسی در خصوص اعمال محدودیت‌های گروه شغلی شماره ۲ در شهرستان‌های قرمز استان خبر داد و گفت: طی این بازدیدها که از سوی ۳۴ تیم انجام گرفته ۴۷ واحد صنفی متخلف شناسایی و پلمب شده است.

جزایری تصریح کرد: در گروه شغلی سه و چهار شهرستان‌های قرمز نیز ۵۳ واحد و در شهرستان‌های نارنجی ۱۲ واحد صنفی بی‌توجه به اعمال محدودیت‌ها پلمب شدند.

رئیس مرکز بهداشت چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه این استان جزو پنج استان برتر کشور در رعایت محدودیت‌های کرونایی آذرماه شناخته شده است، اظهار داشت: بی‌شک این همراهی و مشارکت مطلوب مردم استان تا مهار کامل و بی‎خطر شدن ویروس کرونا باید ادامه داشته باشد.

جزایری در ادامه از شناسایی ۱۵ مکان پرتردد و پرتجمع در استان خبر داد و گفت: در این محل‌ها که برخی ادارات دولتی و فروشگاه‌های بزرگ عرضه مواد غذایی است نگهبان‌هایی مستقر می‌شوند و به شناسایی افراد مشکوک به کرونا می‌پردازند.

وی افزود: در قالب این طرح افراد مشکوکی که آزمایش آنها مثبت اعلام شود با شماره ملی قابل رهگیری خواهند بود و باید به مدت ۱۴ روز در قرنطینه باشند و چنانچه طی بازرسی‌ها مشخص شود که این افراد از قرنطینه خارج شده‌اند به عنوان عامل تهدیدکننده بهداشت عمومی با برخورد قضایی مواجه می‌شوند.

جزایری با اشاره به اجرای طرح محله‌محور سردار شهید حاج قاسم سلیمانی در استان، خاطرنشان کرد: در این طرح مکان‌هایی به عنوان قرنطینه محله برای افراد مبتلا به کرونا آماده می‌شود که با نقاهتگاه‌ها متفاوت است.

رئیس مرکز بهداشت چهارمحال و بختیاری ادامه داد: در قرنطینه محله‌ای افراد در مکان‌هایی نظیر مهمانسراها و مکان‌هایی که فرمانداری‌ها آماده می‌کنند تحت نظارت، حمایت و مراقبت قرار می‌گیرند که یک پرستار، یک بهیار، یک خدمه و نگهبان این مسئولیت را برعهده دارند.

جزایری افزود: این در حالی است که نقاهتگاه‌ها برای انجام امور پیش‌بیمارستانی و بعد بیمارستانی طراحی شده‌اند که در این مکان‌ها کادر پزشکی مستقر می‌شوند.

به گزارش ایرنا، ویروس کرونا که منجر به بیماری نوپدید کووید ۱۹ شده است، بسیاری از کشورهای جهان درگیر کرده است و سازمان بهداشت جهانی را برآن داشته تا وضعیت فوق‌العاده اعلام کند.

استفاده همگانی از ماسک، رعایت فاصله ۲ متری از یکدیگر، شست‌وشوی دست‌ها با آب و صابون، رعایت بهداشت فردی، خودداری از دست دادن‌های مکرر و منع سفر و حضور در اجتماعات از جمله نکاتی است که پزشکان متخصص برای پیشگیری از شیوع این ویروس توصیه می‌کنند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha