به گزارش ایرنا، بهرام سرمست روز پنجشنبه در جلسه ستاد اقتصاد مقاومتی استان قم که با حضور محمد نهاوندیان، معاون اقتصادی رییس جمهوری برگزار شد، بیان کرد: در کنار جلوگیری از توقف روند فعالیت واحدهای تولیدی به دنبال راه اندازی واحدهای صنعتی راکد نیز هستیم و در این رابطه تنها ۱۸ واحد در تملک بانکها باقی مانده اند که باید تعیین تکلیف شوند.
وی افزود: کلینیک مشاوره را در شهرک های صنعتی استان برای کمک به تولیدکنندگان راه اندازی کردیم تا بهرهبرداران در زمینههای مختلف بتوانند از نظرات تخصصی کارشناسان در مسیر بهبود وضعیت کسب و کار خود استفاده کنند.
وی با اشاره به برخی اقدامهای ستاد اقتصاد مقاومتی استان، ادامه داد: سال گذشته ۲۲ پیشنهاد توسط ستاد اقتصاد مقاومتی استان به مراکز تصمیمگیری کشور ارایه شد که ۱۸ مورد آن به اجرا درآمد و برخی از این پیشنهادها نیز تبدیل به تصمیم های کلان شد.
سرمست گفت: در استان قم اجرای حدود ۶۰ طرح مشخص در حوزه اقتصاد مقاومتی و جهش تولید پیگیری میشود و همه مسئولان دستگاههای اجرایی از ظرفیت دراختیارشان برای توسعه اقتصادی استان استفاده میکنند.
وی بیان کرد: روزهای سهشنبه هر هفته روند فعالیت واحدهای تولیدی استان از نزدیک توسط اعضای ستاد تسهیل و رفع موانع تولید مورد بازدید قرار گرفته و مسایل آنان رصد می شود.
وی با اشاره به این که بحران کرونا در کنار فشار تحریم، مسائل اقتصادی استان را افزایش داد، افزود: در قم ۶۰ درصد اقتصاد مرتبط با بخش خدمات(گردشگری زیارتی) است که بیشترین آسیب را از کرونا دید.
استاندار قم گفت: بازاریان و اصناف استان دستورالعملها را خوب رعایت کردند و نهایت همکاری را داشتند که جای قدردانی دارد و باید تلاش کنیم تسهیلات درنظر گرفته شده را در اختیار آنان قرار دهیم..
وی بیان کرد: صنعت کفش و سوهان استان نیز برای رسیدن به جایگاه اصلی خود به حمایت ویژه نیاز دارد که برنامهریزیهای لازم در این زمینه انجام شده است.
وی در ادامه با اشاره به ظرفیتهای اقتصادی قم، تاکید کرد: منطقه ویژه اقتصادی سلفچگان ظرفیتهای بالایی برای توسعه فعالیتهای صنعتی دارد که با اعمال امتیازات مناطق ویژه می توان ظرفیت های آن را بیش از پیش آزاد کرد.
در این جلسه مسائلی همچون لزوم افزایش اعتبارات استان در بخش اجرای طرحهای کشاورزی، توجه به ظرفیتهای قم در تولید انرژی خورشیدی، ارائه مدون پیشنهادهای دستگاههای اجرایی برای انتقال به مراکز تصمیمگیری، حضور فعالتر بخش خصوصی و سرمایه گذاران با تسهیل فرآیندهای اداری رایج و حمایت مسئولان و لزوم توجه بیشتر دستگاههای خدمت رسان در سطح ملی و استانی برای تکمیل زیرساختهای مورد نیاز در شهرکهای صنعتی استان مورد توجه قرار گرفت.
حجم سرمایهگذاری انجام شده برای واحدهای صنعتی قم فراتر از ۵۱ هزار میلیارد ریال است که با این حجم از سرمایهگذاری صورت گرفته در حدود ۲ هزار و ۴۰۰ واحد صنعتی و تولیدی استان برای بیش از ۵۸ هزار تَن فرصت اشتغال ایجادشده است.
قم دارای هفت شهرک صنعتی شکوهیه، الغدیر، چاپ و نشر، سلفچگان، محمودآباد، ثامنالائمه (ع) - قنوات - و فناوری اطلاعات و ارتباطات (I.C.T) و چهار ناحیه صنعتی خورآباد، دستجرد، سیرو و طغرود است که هرکدام از آنها موقعیت ممتازی برای توسعه سرمایه گذاری، تولید و اشتغال دارد./
نظر شما