به گزارش ایرنا، «شیخ قیس الخزعلی» امروز (دوشنبه) در سخنانی تلویزیونی به مناسبت نخستین سالگرد شهادت فرماندهان شهید حاج قاسم سلیمانی و ابومهدی المهندس با ستایش از شخصیت والا و رشادتهای آنها در نبرد با تروریسم و پیروزی بر تروریستها و روحیه شهادتطلبی این شهیدان گفت: حادثه شهادت این دو مرد بزرگ، حادثهای تاریخی و سرنوشتساز است که آثار و برکتهای آن ادامه خواهد یافت.
وی افزود: تاریخ از این بزرگ مردان به نیکی سخنها خواهد گفت.
الخزعلی گفت: «دونالد ترامپ» قصد داشت با جنایت در فرودگاه بغداد، لابی صهیونیستی را برای کسب دوره دوم ریاست جمهوری خود راضی کند که در آن شکست خورد.
وی افزود: ترامپ در نظر داشت تا با جنایت در فرودگاه پایتخت عراق و ترور سرداران شهید، مقاومت در عراق و جهان را در هم بشکند، اما در این هدف نیز شکست خورد؛ بویژه که این عملیات ترور، احساسات میلیونها نفر را برانگیخت تا بخشی از مقاومت شوند.
الخزعلی گفت: ترامپ با جنایت فرودگاه بغداد همچنین میخواست بقای نیروهایش در عراق را تثبیت کند، اما در این موضوع هم موفق نشد و اکنون در کار خود مانده است؛ به ویژه که عراق به آتشی علیه این اشغالگران تبدیل شده است.
وی تصریح کرد: آمریکا هیچ گاه حافظ امنیت عراق و مدافع آن نبوده و کسی که چنین تصویری دارد، در توهم به سر میبرد. دغدغه امنیتی آمریکا فقط امنیت اسرائیل است.
الخزعلی افزود که ارتش آمریکایی از حفاظت از سربازان خود در عراق ناتوان مانده است.
شهید سردار سپهبد «حاج قاسم سلیمانی» فرمانده سابق نیروی قدس سپاه و «ابومهدی المهندس» معاون سازمان «الحشد الشعبی» عراق به همراه ۸ نفر دیگر از همرزمانشان بامداد جمعه ۱۳ دی ۹۸ در مسیر فرودگاه بغداد در اقدام تروریستی کاخ سفید و به دستور مستقیم «دونالد ترامپ» رییس جمهوری آمریکا و با شلیک راکت از پهپادهای ارتش این کشور، به شهادت رسیدند.
در پیامد این اقدام تروریستی کاخ سفید، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی بامداد چهارشنبه ۱۸ دیماه چندین فروند موشک بالستیک را به سمت پایگاه آمریکایی «عینالاسد» در استان «الانبار» عراق شلیک کرد.
در پی این موشک باران، پنتاگون در چندین مرحله و به صورت تدریجی اعلام کرد که تعداد ۱۱۰ نفر از نیروهای آمریکایی حاضر در پایگاه عین الاسد دچار آسیب مغزی شده و تحت درمان قرار گرفتهاند.
این جنایت پلید آمریکا علیه فرماندهان شهید سلیمانی و المهندس سبب شد که نمایندگان منتخب مردم عراق در پارلمان این کشور مصوبه اخراج نیروهای بیگانه از کشورشان را تصویب کنند تا مرحله دیگری از مبارزه مردم عراق علیه اشغالگری آمریکا آغاز شود.
نیروهای اشغالگر آمریکایی از سال ۲۰۰۳ میلادی در عراق مستقر هستند که بزرگترین پایگاه آنها عین الاسد در استان الانبار در غرب این کشور است.
آمریکاییها همچنین شماری از نیروهای نظامی و سامانههای پدافندی را در سفارت خود در منطقه تحت تدابیر شدید امنیتی سبز در قلب بغداد مستقر کردهاند.
دولت آمریکا چندی پیش اعلام کرد که تعداد نیروهای خود در عراق را به میزان ۵۰۰ نفر کاهش میدهد و درپی آن، ستاد عملیات مشترک عراق اعلام کرد که خروج نخستین گروه نظامیان آمریکایی از این کشور در چارچوب توافق اخیر بین بغداد و واشنگتن آغاز شده است.
ائتلاف بینالمللی موسوم به ضد داعش اخیرا شمار کل نیروهای آمریکایی در خاک عراق را سه هزار نفر اعلام کرد، با این حال، برخی از منابع سیاسی و امنیتی عراق شمار واقعی این نیروها در کشورشان را بیش از رقم اعلام شده دانسته و خواهان شفاف شدن موضوع هستند.
مسئولان و مردم عراق در مناسبت های مختلف بر لزوم خروج نیروهای آمریکایی از کشورشان در راستای اجرای مصوبه پارلمان در این زمینه تاکید کرده اند.
نظر شما