۱۰۰عنوان مقاله به همایش ملی ایران‌شناسی در چهارمحال و بختیاری رسید

شهرکرد - ایرنا-رییس بنیاد ایران‌شناسی چهارمحال و بختیاری با اشاره به پایان مهلت ارسال مقالات به نخستین همایش ملی ایران‌شناسی استان‌ها گفت: ۱۰۰ عنوان مقاله با محوریت تاریخ، فرهنگ و هنر این استان از سوی دبیرخانه این همایش دریافت شده است.

عباس قنبری عدیوی روز یکشنبه در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا، باستان‌شناسی و تاریخ چهارمحال و بختیاری را یکی از سه محور همایش ملی ایران‌شناسی استان‌ها دانست و افزود: ۲۸ عنوان از مقالات دریافتی در این محور تدوین شده است.

وی با بیان اینکه جغرافیای طبیعی، شهری و روستایی و عشایری، اقتصاد و مشاغل و شیوه معیشت و همچنین بازار و بازارچه‌های چهارمحال و بختیاری از موضوعات در نظر گرفته شده در محور جغرافیای همایش ملی ایران‌شناسی به شمار می‌روند، تصریح کرد: محققان و پژوهشگران در این بخش، هشت مقاله را به دبیرخانه این همایش ارسال کردند.

قنبری بیشترین مقالات دریافتی را مربوط به محور فرهنگی همایش ملی ایران‌شناسی استان‌ها اعلام کرد و یادآور شد: در این محور ۳۷ مقاله با موضوع فرهنگ و هنر و ۲۷ مقاله نیز با موضوع ادبیات و فرهنگ مردم چهارمحال و بختیاری تدوین و ارسال شده است.

 رییس بنیاد ایران‌شناسی استان با بیان اینکه ۱۰ مقاله برتر این همایش به‌صورت سخنرانی ارائه خواهد شد، اظهار داشت: مقالات برتر این همایش علاوه بر چاپ در تعدادی از مجلات معتبر علمی در پایگاه‌های سیویلیکا، SID، ISC نمایه می‌شوند و چکیده تمامی مقالات دریافتی نیز جمع‌بندی و در کتاب مربوط به این همایش چاپ و در دسترس علاقه‌مندان قرار می‌گیرد.

قنبری ایجاد فرصت علمی برای پژوهشگران حوزه علوم انسانی به ‌منظور مطالعه و تحقیق پیرامون تمدن و فرهنگ چهارمحال و بختیاری، شناسایی و تولید و معرفی جدیدترین یافته‌های پژوهشی در حوزه استانی را از اهداف این همایش دانست و افزود: آیین اختتامیه همایش ملی ایران‌شناسی استان‌ها به دلیل محدودیت‌های اعلام شده از سوی ستاد مقابله با کرونا، ۱۸ اسفند امسال به‌صورت مجازی و متمرکز در بنیاد ایران‌شناسی تهران برگزار می‌شود.

وی یادآور شد: علاقه‌مندان می‌توانند این برنامه را که با حضور جمعی از محققان و پژوهشگران علوم انسانی و تعدادی از مسوولان کشوری و استانی برگزار می‌شود، به صورت زنده از رادیو فرهنگ دنبال کنند.

به گزار ایرنا، چهارمحال و بختیاری  دارای ۱۰ شهرستان با  بیش  از ۹۷۹ هزار نفر جمعیت است.

چهارمحال و بختیاری با داشتن بیش از ۱۲۶ هزار نفر جمعیت عشایری به همراه یک میلیون و۵۰۰ هزار راس دام سبک دومین استان عشایرنشین کشور بعد از استان فارس است.

عشایر چهارمحال و بختیاری در فصل پاییز به خوزستان و در فصل بهار از خوزستان به چهارمحال و بختیاری کوچ می‌کنند.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha