رضا شجاعی روز یکشنبه در گفتگو با خبرنگار ایرنا افزود: این شهرکها شامل شهرک صنعتی خیام در شهرستان زبرخان، شهرک صنعتی شماره ۲ قوچان و شهرک صنعتی کاویان در شهرستان فریمان است.
وی ادامه داد: برخی واحدهای تولیدی شهرک صنعتی خیام برای اجرای طرح توسعه خود با مشکل تامین برق مواجه بودند که مقرر شد با مشارکت شرکت برق منطقه ای استان ۱۸ مگاوات برق از طریق ایجاد پست برای آن شهرک فراهم شود که تاکنون ۶ مگاوات برق آن تامین شده و باقی آن ظرف ۶ ماه آینده تامین خواهد شد.
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی خراسان رضوی گفت: پس از ۱۰ سال که شهرک صنعتی شماره ۲ قوچان با مشکل تامین برق مواجه بود، با مشارکت شرکت برق منطقه ای و سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان، فرمانداری و نماینده این شهرستان در مجلس شورای اسلامی، تفاهمنامهای منعقد و براساس آن ۲۲ مگاوات برق برای این شهرک تامین شد.
وی افزود: همچنین برخی واحدهای تولیدی شهرک صنعتی کاویان در شهرستان فریمان برای اجرای طرحهای توسعه خود با مشکل تامین برق مواجه بودند که با هماهنگی شرکت برق منطقه ای زمینه تامین دستکم ۲۰ مگاوات برق برای این شهرک فراهم شد که تا نیمه اول امسال برق مورد نظر در اختیار طرحهای توسعه این شهرک قرار می گیرد.
شجاعی ادامه داد: پارسال در راستای توسعه زیرساختهای شهرکهای صنعتی نیز، ایجاد راه دسترسی با هزینه بیش از ۱۷ میلیارد ریال در شهرک صنعتی عطار که یکی از بزرگترین طرحهای عمرانی شهرستان نیشابور به شمار می رفت، آغاز شد.
وی آغاز عملیات اجرایی تصفیه خانه شهرک صنعتی کاشمر، مطالعه تصفیه خانه های قوچان و چناران، به مناقصه گذاشتن عملیات اجرایی تصفیه خانه سبزوار و آغاز عملیات اجرایی شهرک صنفی چوب در جوار شهرک صنعتی کلات را از دیگر اقدامات مهم شرکت شهرکهای صنعتی خراسان رضوی در سال گذشته ذکر کرد.
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی خراسان رضوی گفت: کلینیک صنعت نیز با محوریت این شرکت سال گذشته فعالیت خود مبنی بر احصای مشکلات بخش تولید واحدها در داخل و خارج از شهرکهای صنعتی استان را ادامه داد.
وی افزود: در این راستا با همکاری دستگاه های اجرایی و فعالان بخش خصوصی استان ۱۰۵ واحد راکد در شهرکها و نواحی صنعتی استان به مرحله احیا رسیدند و ۸۵ واحد صنعتی نیز پروانه بهره برداری گرفته و فعالیت خود را آغاز کردند.
هم اکنون ۴۸ شهرک و ناحیه صنعتی در خراسان رضوی وجود دارد که در ۴۰ شهرک و ناحیه صنعتی از این تعداد زمین برای راه اندازی واحد صنعتی در حال واگذاری است.
هشت هزار و ۶۰۰ هکتار زمین در اختیار شرکت شهرک های صنعتی خراسان رضوی است که عملیات اجرایی در پنج هزار و ۴۰۰ هکتار آن انجام گرفته که از این میزان ۶۰۰ هکتار به واحدهای صنعتی تعلق دارد.
دو هزار و ۵۶۹ واحد صنعتی در شهرک ها و نواحی صنعتی خراسان رضوی مستقر هستند که در مجموع ۴۳ درصد از واحدهای صنعتی ، ۲۳ درصد از سرمایه گذاری صنعتی و ۳۹ درصد از اشتغال صنعتی استان را در اختیار دارند.
نظر شما