به گزارش ایرنا، فرشید فلاح روز یکشنبه در نشست بررسی و مرور طرح های ۲۰ گانه پایتخت کتاب در سمنان افزود: طرحهای ۲۰ گانه باید میثاقی برای تلاش بیشتر بخشهای مختلف در اجرای طرحهای مرتبط با پایتخت کتاب و نیز شروعی پرنشاط برای زمینه سازی کسب این عنوان مهم برای سمنان است.
وی با تاکید بر اینکه با توجه به آغاز سال و مهلت تعیین شده برای ارائه طرحهای مرتبط با پایتخت کتاب خاطرنشان کرد: با تلاش و همراهی بیشتر دستگاه های مختلف مردمی و اجرایی فرهنگی، در این زمینه باید روحی تازه در فعالیت های ویژه پایتحت کتاب دمیده شود.
فلاح با اشاره به تدوین و ارائه طرحهای بسیار خوب در خصوص پایتخت کتاب پیشنهاد کرد: طرحهای دیگری از جمله توسعه و ترویج مطالعه و کتابخوانی بین سالمندان و پیشکسوتان، طرحهای مرتبط با دانشگاهها، فعالیت مادران کتابخوان، توسعه کتابخوانی بین مددجویان زندانها، جایگزینی برنامه های مرتبط با کتاب در خصوص مجرمان محاکم قضایی و نیز کتابخوانی اتباع و مهاجرین خارجی نیز پیگیری شود و مورد توجه باشد.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان سمنان خاطرنشان کرد: در طرح پایتخت کتاب مهمترین هدف توسعه و ترویج کتاب و کتابخوانی در جامعه است و تمام تلاشها، علاوه بر کسب عنوان پایتختی کتاب باید بر این امر خطیر متمرکز باشد.
در این نشست با حضور ابوالفضل صاداقی نژاد معاون فرهنگی رسانه ای این اداره کل، رییس دبیرخانه توسعه و ترویج کتابخوانی در استان سمنان، و مدیرعامل سازمان فرهنگی و ورزشی شهرداری سمنان، درباره طرحهای مرتبط با پایتخت کتاب و لزوم انجام فعالیت ها در خصوص طرح پایتخت کتاب در سال جدید بحث و تبادل نظر شد.
کتابخانه الکترونیک دانوش، شبکه کتاب مردمی نامک، جمعه بازار کتاب سمنان، باشگاه نویسندگان کودک و نوجوان، سامانه تکواه، مسابقات ملی ایده پردازی کتاب ایران (ماپکا)، همایش بین المللی نوجوان، کتاب و ترویج علوم، کتابخانه تخصصی بانوان، شبکه جامع کتابخانه های سمنان، کتابخانه تخصصی گنجینه، طرح بازیافت و کتاب، جام باشگاههای کتابخوان، مسافر کهکشان، کنگره حضرت آیت الله شاهرودی، لیگ کتابخوان کارکنان دولت، طرح مهر کتاب، سفیران کتاب، ناگفته های اسرارآمیز و طرح رسم نو با کتاب و شهر کتاب از جمله طرح های ۲۰ گانه مرتبط با پایتخت کتاب در سمنان است.
نظر شما