به گزارش ایرنا، «سید هادی حسینی بیدار» روز یکشنبه در جمع خبرنگاران با اشاره به اهمیت کنترل کیفیت پساب و تامین منابع آبی نیروگاه برق شهید مفتح از پساب تصفیه خانه، افزود: طرح مطالعاتی روش های نوین گندزدایی پساب تصفیه خانه فاضلاب با هدف افزایش بهرهوری فنی و اقتصادی نسبت به روش های موجود توسط دانشگاه علم و صنعت ایران اجرا شده است.
وی اظهار داشت: همچنین طرح مطالعه و بررسی روش های حذف سولفید در واحدهای سوپرناتانت و هاضم های بی هوازی تصفیه خانه فاضلاب همدان و ارائه راهکارهای اقتصادی و کاربردی نیز با همکاری دانشگاه تهران در حال بررسی و اجرا است.
حسینی بیدار گفت: امسال و در راستای تحقق منویات رهبر معظم انقلاب برای اجرای شعار «تولید، پشتیبانی ها و مانع زدایی ها»، چرخه تامین منابع آبی تنها محدود به نیروگاه شهید مفتح نیست و صنایع دیگر نقاط استان نیز برحسب درخواست از این فرصت برخوردار می شوند.
مدیرعامل آبفای استان همدان با اشاره به اینکه براساس بررسی های به عمل آمده توسط کارشناسان، پساب خروجی تصفیه خانه فاضلاب همدان از کیفیت بالایی برخوردار است، خاطرنشان کرد: طرح تامین آب مصرفی نیروگاه شهید مفتح از پساب این تصفیه خانه یکی از پروژه های شاخص آب و فاضلاب استان در راستای توجه به سیاست های اقتصاد مقاومتی است.
وی تصریح کرد: به دلیل کسری منابع تامین آب، تا پیش از این، نیروگاه شهید مفتح کمتر از ظرفیت فعالیت می کرد که اکنون به واسطه تامین منابع آبی، تولید آن ۱۰۵ درصد رشد داشته است.
حسینی بیدار افزود: در حال حاضر بخشی از منابع آبی که تا سنوات گذشته به مصرف نیروگاه می رسید ذخیره میشود و آن بخش از منابع آبی که تا سالهای گذشته به مصرف فوق می رسید هم اکنون در حال ذخیره سازی برای تامین دیگر مصارف است.
به گفته وی، تصفیه خانه فاضلاب همدان چهار مدول دارد که در حال حاضر ۲ مدول آن فعال است و هر مُدول آن با ظرفیت ۶۴۰ لیتر در ثانیه آب فاضلاب را تصفیه می کند.
تمامی جمعیت شهری و همچنین ۸۲۳ روستای استان همدان از نعمت آب آشامیدنی سالم و بهداشتی(لوله کشی) بهرهمند هستند.
استان همدان حدود یک میلیون و ۷۵۰ هزار نفر جمعیت شهری و روستایی دارد.
نظر شما