آموزش و پرورش همدان رتبه برتر طرح هدایت در کشور را کسب کرد

همدان- ایرنا- مدیرکل آموزش و پرورش استان همدان گفت: بر اساس اعلام وزارت آموزش و پرورش، همدان به عنوان استان برتر در اجرای مطلوب طرح هدایت با شعار "هر دانش آموز یک تبلت، هر تبلت یک کلاس، مدرسه» معرفی شد.

«محمد پورداود» روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: این عنوان در راستای اجرا و برنامه ریزی درست و عملکرد موفق استان در تهیه و توزیع گوشی و تبلت برای دانش آموزان کم برخوردار به دست آمده است.  

وی اظهار داشت: طرح هدایت با شعار "هر دانش آموز یک تبلت، هر تبلت یک کلاس، مدرسه" در راستای بهره مندی دانش آموزان کم برخوردار از آموزش های مجازی در شبکه شاد اجرا شده است.

پورداود با اشاره به اینکه این طرح با طرح «هدایت تحصیلی» متفاوت است، عنوان کرد: هدایت تحصیلی فرآیندی است که از پایه هفتم دوره اول متوسطه آغاز می‌شود و در پایه نهم به نتیجه می‌رسد، این فرایند با راهبری کمیته هدایت تحصیلی اداره کل، مناطق و دبیرستان‌های دوره اول اجرا می‌شود.

وی با اشاره به اینکه هدایت تحصیلی پس از اعلام نتایج امتحانات خرداد انجام می شود، عنوان کرد: ۶۵ درصد این روند مربوط به بررسی‌های مشاوره‌ای شامل نظرهای دبیران دروس (۱۰ امتیاز)، دانش‌آموزان (۱۰ امتیاز)، والدین (پنج امتیاز)، نتایج آزمون‌های مشاوره‌ای توانایی و رغبت(هر کدام ۱۵ امتیاز) و نظر مشاور(۱۰امتیاز) است که آزمون‌ها در طول سال تحصیلی و پیش از کرونا به صورت مجازی برگزار و نتایج آنها و نظرات مربوطه در سامانه همگام ثبت شده است.

مدیرکل آموزش و پرورش استان همدان افزود: ۳۵درصد امتیاز هدایت تحصیلی مربوط به عملکرد تحصیلی دانش‌آموزان شامل کسب حدنصاب نمرات دروس تخصصی پایانی خرداد، کسب حداقل میانگین دروس تخصصی در پایه‌های هفتم و هشتم با ضریب یک و پایه نهم با ضریب سه و تمامی نمره‌های دوره اول متوسطه با ضرایب اختصاصی شاخه‌ها و رشته‌های تحصیلی براساس نمره‌های پایانی نوبت دوم خرداد است.

وی عنوان کرد: به منظور اجرای سند تحول بنیادین و گرایش آینده شغلی کشور به حوزه‌های مهارتی و آموختن بهتر و دقیق‌تر این مهارت‌ها در هنرستان‌ها، همچون سال‌های گذشته تلاش می‌کنیم که دانش‌آموزان به سمت رشته‌های فنی و حرفه‌ای و کاردانش بروند.

مدیرکل آموزش و پرورش همدان گفت: تا پایان برنامه ششم توسعه، ۵۰ درصد دانش‌آموزان باید در زمینه مهارتی و عملی یعنی شاخه‌های فنی و حرفه‌ای و کاردانش، هدایت شوند که این موضوع در همدان بیش از ۴۰ درصد محقق شده است و تلاش می‌کنیم با برنامه‌ریزی، تجهیز هنرستان‌ها و تکمیل ظرفیت آنها به این هدف دست پیدا کنیم.

در سال تحصیلی جاری نزدیک به ۲۹۶ هزار دانش‌آموز در بیش از ۲ هزار و ۵۰۰ مدرسه همدان تحصیل کردند.

به دلیل شیوع ویروس کرونا، کلاس های مدارس همدان در سال تحصیلی گذشته غیر حضوری تشکیل و آموزش ها به روش مجازی ارائه شد.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha