احسان قائدی روز دوشنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا در خصوص تبیین برنامههای رسانهای وزیر پیشنهادی فرهنگ و ارشاد اسلامی، افزود: با دیپلماسی فرهنگی و تقویت مناسبات بینالمللی این حوزه به ویژه با کشورهای همسایه میتوان بسیاری از برنامهها و اهداف فرهنگی کشور را به خوبی پیش بُرد و به ویژه در اصلاح چهره معرفی شده ایران از سوی رسانههای معاند، میتوان موثر واقع شد.
وی ادامه داد: با دیپلماسی رسانهای میتوان مبانی اعتقادی، فکری و ایدئولوژیک نظام را به ویژه در مبارزه با تروریسم و مقابله با رژیم اشغالگر قدس به کشورهای منطقه تسری دهیم که چنانچه این برنامه اجرایی شود در بلندمدت میتوان شاهد تاثیرات مثبت آن باشیم.
قائدی در ادامه تعریف نظام صنفی خبرنگاران را از دیگر برنامههای قابل توجه وزیر پیشنهادی فرهنگ و ارشاد اسلامی برشمرد و گفت: رسانهها نیازمند یک نظام صنفی قوی هستند تا مطالبات این قشر را پیگیری کند و در راتقای این جایگاه موثر عمل کند.
این نویسنده، فعال رسانهای و سیاسی استان، توجه به تولید کیفی محتوا را از دیگر برنامههای محمد مهدی اسماعیلی عنوان کرد و افزود: لازم است در کنار توجه به کمیت محتوا به کیفیت آن نیز توجه شود و به سمت تولید محتوای اثرگذار هدایت شویم.
قائدی با بیان اینکه اثرگذاری برنامههای حوزه فرهنگ نیازمند گذشت زمان است و نمیتوان نتیجه آن را در مدت زمان کوتاهی شاهد بود، اظهار داشت: امید میرود برنامههایی که در حوزه فرهنگ تدوین میشود به صورت منسجم و یکپارچه اجرا شود تا دستاوردهای آن در سالهای بعد خود را نشان دهد.
وی با ابراز امیدواری نسبت به کسب رای اعتماد وزیر پیشنهادی فرهنگ و ارشاد اسلامی خاطر نشان کرد: انتظار میرود وزیر منتخب بتواند بین همه جریانات فکری در عرصه فرهنگ و هنر و رسانه فضای تعاملی ایجاد کند.
این فعال رسانهای در ارزیابی کلی از کابینه پیشنهادی دولت سیزدهم نیز تصریح کرد: چهرههای جدید، جوان و توانمند در بین وزرای پیشنهادی وجود دارد که به نظر میرسد کلیت این کابینه بتواند رای اعتماد را از نمایندگان مجلس شورای اسلامی بگیرد.
به گزارش ایرنا، بررسی صلاحیت وزیران پیشنهادی دولت سیزدهم از ۳۰ مردادماه امسال شروع شد و همچنان ادامه دارد.
نظر شما