خسرو کیانی روز یکشنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا افزود: برخی از این زمینلرزهها از بزرگی بیشتری برخوردار بود و مردم منطقه آن را احساس کردند و منجر به تشدید خسارتهای زمینلرزه ۵.۷ ریشتری چلگرد شد اما تعداد بسیاری از آن سه ریشتر و کمتر از آن بود که تکانه آن در منطقه محسوس نبود.
وی با اشاره به اینکه چهارمحال و بختیاری دارای ۳۶ گسل است، اظهار داشت: از این تعداد ۱۸ گسل فعال است به همین دلیل این استان از مناطق حادثهخیز در حوزه زلزله به شمار میرود و احتمال وقوع زلزله در هر زمان و نقطهای از استان وجود دارد.
کیانی تصریح کرد: به استناد نظرات کارشناسی احتمال وقوع زلزلههای بعدی در منطقه وجود دارد از همین رو استان در حالت آمادگی قرار دارد اما چالش کنونی خانههای خسارتدیده است که سکونت مردم در آن خطرناک است و باید سریعتر ترمیم و بازسازی شود.
سرپرست مدیریت بحران استانداری چهارمحال و بختیاری افزود: در حال حاضر چند خانوار در سه روستای شهرستان کوهرنگ اسکان اضطراری داده شدهاند و بستههای امدادی در بین آنها توزیع شده اما هیچ یک از خانههای مسکونی آوار نشده و موردی از مصدومیت اهالی نیز در پی زمینلرزههای چند روز اخیر گزارش نشده است.
کیانی با اشاره به اینکه برآورد خسارتهای وارده در منطقه همچنان ادامه دارد، خاطرنشان کرد: خسارتها بیشتر متوجه واحدهای مسکونی و تاسیسات زیربنایی و فنی است.
به گزارش ایرنا، از میان ۵۱ زمین لرزه ثبت شده در شهرستان کوهرنگ طی روزهای اخیر، چهار زمینلرزه به بزرگی ۵.۷، پنج، ۴.۶ و چهار ریشتر شهرستان کوهرنگ را به شدت لرزاند.
این زمینلرزهها تلفات جانی در پی نداشت اما خسارتهای قابل توجهی بر خانههای مسکونی و تاسیسات زیربنایی و فنی شهرستان وارد کرده است که کارشناسان همچنان در حال ارزیابی این خسارتها هستند.
چلگرد مرکز شهرستان کوهرنگ در ۹۰ کیلومتری شهرکرد مرکز چهارمحال و بختیاری واقع شده است.
نظر شما