به گزارش روز چهارشنبه دانشگاه علوم پزشکی مشهد، دکتر شاپور بدیعی افزود: تمام پرسنل شاغل در مراکز درمانی که مدت ۶ ماه از زمان تزریق دُز دوم واکسن آنها گذشته است مشمول دریافت واکسن یادآور می شوند که واکسیناسیون آنان طبق برنامه زمانبندی شده در بیمارستانها انجام خواهد شد. وی ادامه داد: تمامی افرادی که واجد دریافت واکسن هستند، میتوانند نسبت به واکسیناسیون اقدام نمایند تا در صورت مواجهه با موج های بعدی شیوع کرونا، از ایمنی بالایی برخوردار باشند.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد در خصوص واکسن آنفلوانزا نیز گفت: با مساعدت معاونت بهداشت دانشگاه، واکسنهای مورد نیاز آنفلوانزا برای گروههای هدف تامین شده است و در دسترس افراد واجد شرایط قرار خواهد گرفت.
دکتر بدیعی افزود: گروههای هدف توجه داشته باشند که باید ۲ هفته بین دریافت دو واکسن آنفلوانزا و کرونای آنان فاصله باشد.
وی با بیان اینکه واکسیناسیون، ایمنی ۱۰۰ درصدی در برابر بیماری کرونا ایجاد نمیکند، ادامه داد: در صورت دریافت دُز سوم واکسن، همچنان باید رعایت فاصله اجتماعی، استفاده از ماسک و رعایت دستورالعملهای بهداشتی مورد توجه قرار گیرد.
۸۰ درصد جمعیت ۶ میلیون و ۸۷۰ هزار نفری خراسان رضوی زیر پوشش خدمات بهداشتی و درمانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد قرار دارند.
تاکنون ۴۶ میلیون و ۲۵۰ هزار و ۵۰۱ نفر دُز اول واکسن کرونا و ۲۰ میلیون و ۷۷۸ هزار و ۸۸۰ نفر نیز دُز دوم را تزریق کرده اند و مجموع واکسن های تزریق شده در کشور به ۶۷ میلیون و ۲۹ هزار و ۳۸۱ دُز رسیده است.
طی شبانه روز گذشته، یک میلیون و ۳۶۱ هزار و ۹۱۴ دُز واکسن کرونا در کشور تزریق شد.
در حال حاضر هفت شهر کشور در وضعیت قرمز، ۱۰۸ شهر در وضعیت نارنجی، ۲۴۸ شهر در وضعیت زرد و ۸۵ شهر در وضعیت آبی قرار دارند و در خراسان رضوی نیز ۲ شهرستان در شرایط نارنجی، ۲۲ شهرستان در شرایط زرد و ۹ شهرستان در شرایط آبی کرونایی هستند.
تعداد بستری شدگان روزانه کرونا در خراسان رضوی از ۹۰۰ نفر در اوج موج پنجم هم اکنون به کمتر از ۲۰۰ نفر در روز کاهش یافته است.
نظر شما