چهارمحال و بختیاری می‌تواند قطب گردشگری و توریسم‌درمانی کشور باشد

شهرکرد- ایرنا- نماینده مردم شهرستان‌های شهرکرد، سامان و بن در مجلس شورای اسلامی گفت: چهارمحال و بختیاری می‌تواند به‌عنوان قطب گردشگری و توریسم‌درمانی کشور تبدیل و معرفی شود.

احمد راستینه هفشجانی روز جمعه در نشست پایانی اعضای کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی به چهارمحال و بختیاری تاکید کرد: این استان در حوزه‌های گردشگری، صنایع‌دستی و توریسم‌درمانی ظرفیت‌های ویژه‌ای دارد که می‌تواند در رونق اقتصادی کشور تاثیرگذار باشد.
وی افزود: کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی می‌تواند در سند جامع ارتقای شاخص‌های چهارمحال و بختیاری، دستگاه‌های اجرایی استانی و وزارتخانه‌های متولی را به بهبود شاخص‌های گردشگری این استان مکلف کند.
راستینه به رتبه ۲۸ چهارمحال و بختیاری در سرانه شاخص‌های ورزشی کشور اشاره و تصریح کرد: این استان با موقعیت جغرافیایی ممتاز و ارتفاع از سطح دریا می‌تواند به اردوبام کشور برای آماده‌سازی تیم‌های ملی در ایران باشد اما در برنامه‌ریزی‌های ملی نگاهی به این ظرفیت نشده است.
وی یادآور شد: از کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی تقاضا می‌شود تا در یک برنامه زمان‌بندی مشخص، با تقویت زیرساخت‌های ورزشی در چهارمحال و بختیاری، سرانه‌های ورزش استان را به حداقل میانگین کشوری برسانند.
عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: اختصاص اعتبارات برای تعمیر، مرمت، تجهیز و اصلاح مراکز ورزشی استان و تکمیل و بهره‌برداری از طرح‌های نیمه‌تمام در این بخش نیازمند توجه خاص است.
وی گفت: وزارت ورزش و جوانان برنامه جامع ارتقای شاخص‌های ورزشی این استان را تهیه و تدوین کند.
راستینه تاکید کرد: در روند توزیع و اجرای زیرساخت‌های فرهنگی چهارمحال و بختیاری بی‌عدالتی شده این عامل سرانه‌های فرهنگی استان را نگران کننده کرده است.
وی افزود: هم‌اکنون فرهنگسراهای شهرکرد، سامان و شلمزار به کمک‌های مالی برای تکمیل و تجهیز نیاز دارد.
نماینده مردم شهرستان‌های شهرکرد، سامان و بن در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: در برخی نقاط استان خیرین نیک‌اندیش نسبت به احداث فضاهای فرهنگی اقدام کرده‌اند که وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی باید نسبت به تجهیز این ساختمان‌ها اقدام کند.
وی تمرکز جدی برای حمایت و توسعه مراکز قرآنی و هیات‌های مذهبی را ضروری دانست و یادآور شد: حوزه‌های علمیه نقش مهمی در تربیت نیروی انسانی انقلابی و جهادی دارند اما با مشکلات مالی فراوانی مواجه هستند و حمایت از آن‌ها ضروری است.
راستینه اظهار داشت: تلاش می‌شود در کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی برای تنظیم سند به ارتقای شاخص‌های فرهنگی، گردشگری، ورزشی و مذهبی چهارمحال و بختیاری توجه شود.
وی چهارمحال و بختیاری را دارای رتبه نخست بیکاری در کشور دانست و گفت: مساله اشتغال به‌عنوان ضرورت جدی جوانان این استان است که دستگاه‌های اجرایی ملی و استانی باید بر رفع بیکاری مفرط استان تمرکز کنند.
راستینه تاکید کرد: برای توسعه اشتغال در چهارمحال و بختیاری و کاهش نرخ بیکاری می‌توان از ظرفیت‌های فرهنگی، هنری، مذهبی، گردشگری و ورزشی این استان بهره‌گیری کرد.
به گزارش ایرنا، چهارمحال و بختیاری به‌عنوان دومین استان کشور  میزبان اعضای کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی و تعدادی از مسوولان ملی شامل معاونان وزیران میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی، ورزش و جوانان، فرهنگ و ارشاد اسلامی و سازمان تبلیغات اسلامی از چهارشنبه شب تا روز جمعه برای بررسی مسائل فرهنگی چهارمحال و بختیاری در این استان حضور دارند و در نشست‌های تخصصی با حضور فعالان فرهنگی استان، دیدگاه‌های مدیران، کارشناسان و صاحب‌نظران استان در خصوص مسائل فرهنگی این استان را بررسی می‌کنند.
در این سفر در چهار محور شامل برگزاری شورای فرهنگ عمومی، تشکیل کارگروه‌های تخصصی، بازدیدهای میدانی با حضور کارشناسان خبره در شهرستان‌های شهرکرد، سامان، ‌بن، بروجن، فارسان و لردگان و امضای سند نهایی سفر برگزار می‌شود.
چهارمحال و بختیاری ۱۰ شهرستان با نزدیک به یک میلیون نفر جمعیت دارد.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha