مهدی خضرلو روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: این مبلغ برای اجرای طرحهای عمرانی، فرهنگی، درمانی و جهیزیه هزینه شده است.
وی از ایجاد مرکز نیکوکاری زکات در بخش کوهسار این شهرستان اظهار داشت: این مراکز، دریافت زکات را در اولویت برنامههای خود قرار می دهند و به صورت هدفمند به رفع مشکلات فقرا در همان مناطق اقدام میکنند.
وی نقش روحانیان و امامان جماعت را در تبلیغ و فرهنگسازی برای اجرای فریضه الهی زکات برجسته دانست و مشارکت و همراهی عموم مردم جامعه در احیای این فریضه الهی را خواستار شد.
مدیر کمیته امداد امام خمینی (ره) با بیان اینکه طی ۱۰ ماهه گذشته ۸۶۰ دیدار از ۱۱۵ روستای شهرستان داشته و با کشاورزان دیدار کرده است، افزود: اگر زکات جدی گرفته شود، بسیاری از مشکلات و آسیبهای اجتماعی کاهش پیدا میکند.
به گزارش ایرنا بیشتر مردم سلماس از محل کشاورزی ارتزاق میکنند و در پرداخت زکات نیز جدی هستند.
زکات در ۹ مورد شامل گندم، جو، خرما، انگور(کشمش)، طلا، نقره، گوسفند، گاو و شتر تعلق میگیرد؛ بنابراین اگر کسی مالک یکی از این ۹ چیز باشد، با توجه به شرایط مندرج در رساله عملیّه، باید مقدار معیّنی را در مصارف مشخص شده صرف کند، اما مستحب است که مردم از سرمایه کسب و کار و تجارت نیز همه سال زکات بدهند؛ همچنین سایر غلّات (غیر از گندم و جو و خرما و کشمش) نیز زکات آن مستحب است.
نظر شما