گسترش روابط با کشورهای همسایه برای رفع‌ معضل گرد و غبار

تهران - ایرنا - معاون رییس جمهوری و رییس سازمان حفاظت محیط زیست با اشاره به اهمیت پیگیری پدیده گرد و غبار و تلاش در رفع ریشه‌ای آن، بر گسترش روابط با کشورهای همسایه برای رفع این مشکل تاکید کرد.

به گزارش روز دوشنبه ایرنا از سازمان حفاظت محیط زیست، علی سلاجقه در نخستین نشست ستاد ملی «سیاست گذاری و هماهنگی مدیریت پدیده گرد و غبار» اظهار داشت: سیاست‌های مدیریت گرد و غبار از ابتدا در دستور کار سازمان حفاظت محیط زیست بود و تشکیل ستاد ملی «سیاست گذاری و هماهنگی مدیریت پدیده گرد و غبار» اهمیت پیگیری رفع این معضل محیط زیستی را دو چندان کرده است و با توجه به مسئولیت دستگاه‌های ذینفع می‌خواهم که با استناد به تکالیف قانونی خود اقدام کنند.

وی درباره تامین منابع مالی پدیده گردوغبار و تخصیص آن به دستگاه‌های ذینفع افزود: برای دستگاه‌های ذینفع در رسیدگی به موضوع پدیده گرد و غبار، منابع مالی مشخصی از طرف مدیریت بحران در نظر گرفته شده است که می‌توانند با استفاده از همین منابع مالی و با بهره‌گیری از ظرفیت‌های موجود، اقدامات موثری انجام دهند و در فاز بعدی آن، دستگاه‌های متولی پیگیر اعتبارات بعدی خواهند بود/

سلاجقه اضافه کرد: نکته مهم این است که باید به پدیده گرد و غبار نگاه فراملی داشت و تا حصول نتایج مثبت، پیگیری مجدانه در دستور کار باشد و ستاد ملی سیاست گذاری و هماهنگی مدیریت پدیده گرد و غبار موظف به ارزیابی اقدامات موثر دستگاه‌های ذینفع خواهد بود.

سازمان حفاظت محیط زیست شناسایی کانون های داخلی و خارجی گرد و غبار را در دستور کار قرار داده است
رییس سازمان حفاظت محیط زیست درباره اقدامات بین‌المللی با کشورهای همسایه در رفع پدیده گرد و غبار افزود: سازمان حفاظت محیط زیست شناسایی کانون های داخلی و خارجی  را در دستور کار خود قرار داده است و از مرکز امور بین الملل و امور کنوانسیون ها سازمان حفاظت محیط زیست می‌خواهم در اولین فرصت جلسه وزرای محیط زیست کشورهای همسایه را فراهم کند و کشورهایی که منشا شکل‌گیری ریزگردها هستند را در اولویت این نشست لحاظ کند.

وی همچنین از وزارت امور خارجه درخواست کرد که مانند همیشه در کنار ستاد در دستیابی به اهداف تدوینی برای رفع این معضل زیست محیطی، سازمان حفاظت محیط زیست را همراهی کند تا نتایج مطلوبی حاصل شود.

سلاجقه تاکید کرد: همه کارگروه‌ها و دستگاه‌های ذینفع باید حضور فعال‌تری داشته باشند و با رصد مسائل و پیگیری‌ها، آنچه را که در ستاد ملی سیاست‌گذاری و هماهنگی مدیریت پدیده گرد و غبار مطرح می‌شود، مورد توجه قرار دهند.  

علی محمد طهماسبی بیرگانی دبیر ستاد ملی «سیاست گذاری و هماهنگی مدیریت پدیده گرد و غبار» درباره شکل‌گیری این پدیده به ارائه گزارش جامعی پرداخت و در ادامه چند نفر از اعضای ستاد به بیان نظرات و پیشنهادات خود در مورد برنامه‌هایی که قرار است تدوین شود، پرداختند.

نخستین نشست ستاد ملی «سیاست گذاری و هماهنگی مدیریت پدیده گرد و غبار» در «دولت اول گام دوم انقلاب» با حضور معاون رییس جمهوری و رییس سازمان حفاظت محیط زیست و نمایندگان ۱۵ دستگاه اجرایی عضو این ستاد  امروز ۲۵ بهمن ماه در سازمان حفاظت محیط زیست برگزار شد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha