به گزارش خبرنگار علم و آموزش ایرنا، سعید سهراب پور روز شنبه در نشست خبری دومین دوره رقابت علمی کنز در بنیاد مصطفی (ص) افزود: این رقابت ویژه اساتید، دانشجویان، پژوهشگران و مخترعان جوان زیر ۴۵ سال جهان اسلام است که دستاوردهای علمی و فناوری خود را به دبیرخانه این رقابت ارسال می کنند.
وی بیان کرد: درون مایه اصلی رقابت علمی کنز جستجوی بهترین راهکارهای علمی و فناوری به منظور حل مسائلی است که جهان اسلام در آن با مشکل روبرو است و می توان از طریق تبادل ایده میان نخبگان جوان جهان اسلام که دارای انگیزه و توانایی کافی هستند، گامی در جهت حل این مسائل برداشت.
سهراب پور با بیان اینکه رقابت کنز یکی از برنامه های جانبی جایزه مصطفی (ص) است، افزود: امسال دومین دوره این رقابت در دو بخش آزاد و چالش در ۶ حوزه معدن و صنایع معدنی، اقتصاد بانکداری و تامین مالی، آب و محیط زیست، سلامت و فناوری پزشکی، فناوری اطلاعات و ارتباطات و حمل و نقل برگزار شد.
وی گفت: در این دوره ۶۵۸ اثر از ۲۵ کشور ارایه و داوری شدند که در نهایت ۲۰ اثر از ایران، مالزی و بنگلادش انتخاب شدند و در روز اختتامیه ۶ اثر جایزه رقابت علمی کنز را دریافت خواهند کرد.
سهراب پور یادآور شد: در این دوره حوزه معدن و فناوری معدن و حوزه حمل و نقل و نیز ارایه چالش های موسسات و شرکت ها به صورت پاویون برای نخستین بار اجرا شده است.
رییس رقابت علمی کنز با اشاره به اینکه در بخش چالش ها ۱۳ پاویون ایرانی و غیرایرانی ایجاد شده است، اظهار داشت: ۶۳ چالش در این بخش ارایه شده است.
به گزارش ایرنا، بنیاد علم و فناوری مصطفی (ص) یک مسابقه علمی با نام کنز (کاربرد دانش و اندیشه برای جامعه) ایجاد کرده است. این مسابقه با هدف تعمیق تفکر و ایجاد نوآوری در جامعه دانشگاهی برای رسیدگی به مشکلات جهان اسلام در حوزههای مختلف آب، محیط زیست و انرژی؛ بهداشت و فناوری پزشکی؛ فناوری اطلاعات و ارتباطات؛ حمل و نقل؛ اقتصاد ، بانکداری و تامین مالی و غیره برگزار می شود.
در این رقابت علمی دانشمندان، محققان، مبتکران، دانشجویان دانشگاهها و اساتید زیر ۴۵ سال تشویق می شوند که ایدهها و دستاوردهای علمی و فناوری خود را در قالب یک فایل ویدیویی ارائه دهند.
مرحله نهایی دومین دوره رقابت علمی کنز روز جمعه ۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۱ هم زمان با نمایشگاه اینوتکس در پارک فناوری پردیس برگزار خواهد شد.
نظر شما