به گزارش روز جمعه ایرنا به نقل از روابط عمومی استانداری چهارمحال و بختیاری، غلامعلی حیدری در دیدار با مهدی خاناحمد ناظر ملی مرکز جهاد آبرسانی وزارت نیرو در خصوص پروژههای محرومیتزدایی در قالب آبرسانی به روستاهای کشور با اشاره به فعالیتهای قرارگاه امام حسن مجتبی، اظهار داشت: این قرارگاه در راستای محرومیتزدایی در استانها گام بر میدارد و باید تمامی دستگاههای اجرایی به وظایف خود به نحو احسن عمل کنند.
استاندار چهارمحال و بختیاری با اشاره به اینکه این استان با یک محرومیت تاریخی دست و پنجه نرم میکند، بیان داشت: برای تسریع در روند آبرسانی به روستاهای محروم، جلساتی برای حل مشکلات به ریاست معاون عمرانی استاندار بهصورت هفتگی برگزار شود.
وی با بیان اینکه هزار و ۴۰۰ گروه جهادی در چهارمحال و بختیاری وجود دارد، خاطر نشان کرد: اجرای پروژه آبرسانی به روستاهای شهرستان خانمیرزا میتواند بهعنوان یک الگوی موفق در کشور ارائه شود، در اقدامات جهادی باید علاوه بر کمیت، کیفیت نیز مورد توجه قرار بگیرد.
حیدری عنوان کرد: وزارت نیرو در راستای محرومیتزدایی نیز میتواند علاوه بر آبرسانی در روستاها به حوزه سدسازی و آبخیزداری ورود پیدا کند، احداث سدهای کوچک در حوزه تامین آب پایدار میتواند موثر باشد.
استاندار چهارمحال و بختیاری با تاکید بر اینکه ظرفیت استفاده از انرژیهای تجدیدپذیر در این استان وجود دارد، یادآور کرد: میتوان در این حوزه پروژههای متعددی تعریف کرد.
وی افزود: قرارگاه امام حسن مجتبی میتواند در حوزه آبرسانی به روستاها، مسکن، راه روستایی و آبخیزداری ورود پیدا کند، در سفر ریس جمهور به چهارمحال و بختیاری بودجه خوبی برای استان پیشبینی شده است، باید برای جذب این اعتبارات ظرفیتسازی کنیم.
حیدری با اشاره به اینکه ۳۲۸ واحد مسکونی ویژه محرومان در چهارمحال و بختیاری در سال گذشته احداث شده است، یادآور شد: کار فرهنگی در کنار کار عمرانی در دستور کار گروههای جهادی قرار بگیرد.
استاندار چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه ایجاد عدالت اجتماعی از وظایف ذاتی تمامی مسوولان است، گفت: باید گامهای اساسی در راستای محرومیتزدایی برداریم.
۷۱۳۸ روستا با اعتبار ۱۹ هزار میلیارد تومان در کشور آبرسانی میشود
ناظر ملی مرکز جهاد آبرسانی وزارت نیرو در خصوص پروژههای محرومیتزدایی در قالب آبرسانی به روستاهای کشور با اشاره به آغاز عملیات آبرسانی در روستاهای محروم کشور، اظهار کرد: طبق برآوردها پیشرفت فیزیکی این پروژهها پنج درصد است، پیشرفت فیزیکی این پروژهها مطلوب ارزیابی میشود.
مهدی خان احمد تاکید کرد: آبرسانی به روستاها در کشور با همکاری قرارگاه امام حسن مجتبی یکی از بزرگترین پروژههای عمرانی در کشور محسوب میشود، در این طرح در فاز اول افزون بر هفت هزار و ۱۳۸ روستا با اعتبار ۱۹ هزار میلیارد تومان و در فاز دوم نیز ۶۰۰۰ روستا از آب شرب سالم و پایدار برخوردار خواهند شد.
خان احمد با اشاره به اینکه آبرسانی به ۱۳ هزار روستا در کشور در قالب طرحهای محرومیتزدایی باید بهصورت جهادی و بر اساس استانداردهای فنی با سرعت انجام شود، بیان کرد: ملاحظات فنی و ایمنی در این پروژهها باید مورد تاکید قرار بگیرد.
ناظر ملی مرکز جهاد آبرسانی وزارت نیرو در خصوص پروژههای محرومیتزدایی در قالب آبرسانی به روستاهای کشور تاکید کرد: پروژههای آبرسانی در روستاها باید بهگونهای باشد که تا سالها تاثیرگذاری بالایی داشته باشد.
وی یادآور شد: در فاز اول با همکاری قرارگاه امام حسن مجتبی آبرسانی(ع) به ۴۴ روستا طی یک بازه زمانی ۳۰ ماهه انجام میشود، در تلاش هستیم ظرف سه سال آینده مشکل قطعی آب در روستاهای چهارمحال و بختیاری رفع شود.
۷۷ روستا در چهارمحال و بختیاری با همکاری قرارگاه امام حسن مجتبی آبرسانی میشود
فرمانده سپاه حضرت قمر بنیهاشم(ع) چهارمحال و بختیاری نیز با تاکید بر اینکه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با انجام اقدامات محرومیتزدایی، مکمل اقدامات دولتها است، اظهار داشت: سپاه برای حل مشکلات اساسی کشور در قالب گروههای جهادی برای کمک به دولت سیزدهم ورود پیدا کرده است تا بخشی از مشکلات مردم حل شود.
سردار علی محمد اکبری با اشاره به اینکه ۷۷ هزار روستا در کشور نیازمند شبکه آبرسانی است، تاکید کرد: تامین آب شرب پایدار برای روستاها از ضروریات است.
اکبری با بیان اینکه برای آبرسانی به روستاهای محروم در کشور نیازمند کار گسترده هستیم، خاطرنشان کرد:بدون شک انجام کار گسترده، مشکلاتی را در پی دارد، اگر این مشکلات رفع شود، کار تسریع میشود.
فرمانده سپاه حضرت قمربنیهاشم(ع) گفت: مقرر شد با همکاری قرارگاه امام حسن مجتبی به ۷۷ روستا در چهارمحال و بختیاری آبرسانی شود، در فاز اول آبرسانی به ۴۴ روستا در دستور کار قرار گرفت.
وی تاکید کرد: تامین مصالح، امکانات و برداشتن معارضان باعث بروز مشکل در اجرای این پروژه میشود، اگر مجوزات لازم اخذ شود، آمادگی برای احداث شبکه راه روستایی و آبرسانی نیز وجود دارد.
به گزارش ایرنا، چهارمحال و بختیاری دارای ۱۰ شهرستان و جمعیتی نزدیک به یک میلیون نفر است که در سالهای اخیر خشکسالی و کم بارشی باعث کاهش شدید منابع آبی استان شده است.
نظر شما