غلامعلی حیدری روز چهارشنبه در نشست خبری با خبرنگاران این استان اظهار داشت: برای سفر رییسجمهور به استان ۷۰۰ طرح نیمهتمام در استان مورد بررسی قرار گرفته و مقرر شده تا در این سفر برای طرحهای بالای ۳۰ درصد پیشرفت فیزیکی ردیف اعتباری درنظر گرفته شود.
وی ادامه داد: اعتباری که در سفر رییسجمهور به استان مصوب میشود به اندازه اعتبار عمرانی ۱۵ سال استان است از همین رو باید از این ظرفیت به نحو مطلوبی در راستای رشد و توسعه استان بهره گرفت.
استاندار چهارمحال و بختیاری تکمیل طرحهای نیمهتمام با اولویت طرحهای پیشران را سیاست دولت سیزدهم در استانهای عنوان کرد و گفت: با تکمیل طرحهای مهم و پیشران تحول خوبی در استان شکل میگیرد.
حیدری اشتغالزایی را از دیگر اهداف سفرهای استانی رییسجمهور عنوان کرد و افزود: درهمین راستا هشت هزار میلیارد تومان تسهیلات بانکی برای استان پیشبینی شده است که با جذب آن ظرف ۲ سال آینده تلاش میشود تا نرخ بیکاری این استان در گام نخست به میانگین کشوری برسد و سپس تکرقمی شود.
وی به طرحهای مهم و زیرساختی این استان در سفر رییسجمهور اشاره کرد و اظهار داشت: توسعه زیرساختهای جادهای و راههای ارتباطی از مهمترین این طرحهاست که شامل چهارخطه بروجن به لردگان به ایذه، چهارخطه شهرکرد به شلمزار به ناغان به کارون ۴، ۲ بانده کردن محور شهرکرد به فارسان به کوهرنگ، شهرکرد به بن به داران، راهاهن مبارکه به سفیددشت به شهرکرد و افزایش پروازهای فرودگاه شهرکرد است.
نماینده عالی دولت در چهارمحال و بختیاری خاطرنشان کرد: اگر زیرساختهای جادهای توسعه یابد استان از بنبست خارج شده و با زمینه سازی حضور گردشگران به استان زمینه افزایش درآمد و رشد و توسعه استان فراهم میشود.
حیدری توسعه کشاورزی را از دیگر برنامههای مهم سفر رییسجمهور به استان اعلام کرد و گفت: ۲ هزار میلیارد تومان اعتبار در این حوزه پیش بینی شده است و مقرر شده کشاورزی مکانیزه و گلخانهای، آبیاری قطرهای و بارانی در استان توسعه یابد.
وی تامین آب پایدار را از دیگر برنامههای استان دانست و افزود: آب پایدار در بخش شرب، کشاورزی و صنعت مورد پیگیری است.
استاندار چهارمحال و بختیاری تصریح کرد: تلاش شده تا در اجرای طرح مهم و پیشران استان عدالت در بین همه شهرستانها ایجاد شود و همه مردم استان از برکات سفر رییسجمهور بهرهمند شوند.
حیدری در ادامه به تشریح فعالیتهای جهادی در استان در قالب قرارگاه امام حسن(ع) اشاره کرد و گفت: این نهاد در چهار حوزه آب روستایی، جاده، مسکن وحرومین و آبخیزداری فعایتهای خود را در استان توسعه میدهد.
تشکیل میزهای ارتباطات مردمی در ۳۰ نقطه چهارمحال و بختیاری
استاندار چهارمحال و بختیاری همچنین به فراهم کردن تهمیدات لازم برای ارتباط بین مردم و رییسجمهور و اعضای هیات دولت اشاره کرد و گفت: مردم میتوانند به سه طریق مسائل و مشکلات خود را با مسئولان مطرح کنند.
حیدیر ادامه داد: تماس با شماره ۱۱۱ از جمله این راهاست که ۱۵۰ کاربر به طور همزمان از ساعت ۷ و ۳۰ دقیقه صبح تا ۲۱ و ۳۰ دقیقه پاسخگوی مردم استان هستند.
وی تصریح کرد: همچنین میزهای ارتباطات مردمی در ۳۰ نقطه استان با حضور نمایندگان تامالاختیار وزرا تا روز جمعه میزبان مردم هستند.
استاندار چهارمحال و بختیاری خاطرنشان کرد: علاوهبر این ۲ راه، وززا و اعضای هیات دولت روز پنجشنبه به ۱۰ شهرستان استان سفر میکنند و دیدار مردمی یکی از مهمترین برنامههای آنها است.
حیدری ارتباط بیواسطه با مردم را از مهمترین برنامههای دولت سیزدهم عنوان کرد و گفت: انجام سفرهای استانی در همین راستا تمهید شده است.
برای پیگیری اخبار و گزارش های ایرنا از بیست و چهارمین سفر استانی رییس جمهور پرونده خبری را دنبال کنید :
نظر شما