به گزارش خبرنگار ایرنا، اصغر کوهسرخی روز پنجشنبه در بازدید از مرکز نوآوری و شتابدهی ترشیز افزود: با توجه به شعار سال" تولید، دانشبنیان و اشتغال آفرینی" و با عنایت به منویات رهبری در حوزه حمایت از فعالیتهای دانش بنیان، شهرداری و مجموعه شورای شهر بر شتابدهی واحدهای نوآوری تاکید دارد و با تلاش برای تجمیع ایدههای این واحدها برای ایجاد شرکت های دانشبنیان مبتنی بر ایده و فکر برنامهریزی میکند.
وی تصریح کرد: خوشبختانه با فعالیت مرکز نوآوری و شتابدهی صاحبان ایده به سمت و سوی این مرکز هدایت شدهاند تا به رشد استاندارد و تولید محصول برسند، اما در این راه نیازمند حمایتهای مادی و معنوی هستند که شهرداری و شورای شهر تاحد امکان، برای ارائه این حمایتها و سرمایهگذاری در این حوزه و یا تلاش برای جذب سرمایهگذار پای کار هستند.
کوهسرخی با بیان اینکه شرکتهای دانشبنیان از دل همین واحدهای نوآور در شهرستان در حال ایجاد هستند؛ گفت: یقین دارم تفکرات نوین، میتواند تغییرات شگرفی ایجاد کند که مجموعه شهرداری و شورای شهر کاشمر از این موهبت برخوردار است.
یک عضو شورای شهر کاشمر و مسوول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاههای ترشیز نیز در ادامه این بازدید بر هم افزایی مجموعه شهرداری و شورای شهر با دانشگاه تاکید کرد و افزود: به کارگیری امکانات شهرداری در کنار استفاده از منابع انسانی دانشگاهها در مسیر توسعه منطقه نتیجه بخش خواهد بود.
حجت الاسلام میثم خزاعی با تاکید بر برگزاری همایش نخبگانی به منظور شناسایی توانمندیهای نخبگان، گفت: باید از همه پتانسیلهای موجود منطقه در مسیر رشد و تعالی بهره ببریم و از ارائه هرگونه حمایت مادی و معنوی دریغ نکنیم.
مدیر مرکز نوآوری و شتابدهی ترشیز در این بازدید اظهار داشت: امروزه خیلی از نهادها، سازمانها و شرکتهای خصوصی وارد مقوله فناوریهای نوآورانه شدهاند که این روند برای پیشرفتهای همه جانبه تاثیرگذار است.
مجید عاقل بیان کرد: توسعه فعالیتهای نوآورانه و حمایت هدفمند از تیمهای نوآور مهمترین رویکرد ما بوده و پژوهشهای فراوانی انجام شده که در فرآیندهای عملیاتی از آنها استفاده نشده اما بنا را بر آن گذاشتهایم که با ایجاد شبکه بزرگی از نخبگان و صاحبان فکر و ایده، یک اتاق فکر بزرگ ایجاد کنیم و با حمایت از صاحیان ایده در تولید محصول به آنها کمک کنیم و با هدایت و مشاوره درست، این واحدها را به سمت تجاری سازی محصول و دانشبنیان شدن سوق دهیم.
وی افزود: با راهاندازی مرکز نوآوری و شتابدهی ترشیز، نخبگان فضایی برای پیاده کردن طرح و ایدههایشان خواهند داشت و هم اکنون ۱۲ تیم نوآور در این مرکز استقرار یافتهاند و تعدادی در مسیر دانشبنیان شدن قرار دارند.
مرکز نوآوری و شتاب دهی ترشیز به عنوان زیر مجموعه مرکز آموزش عالی کاشمر مجوز خود را در سال ۱۳۹۵ اخذ کرد. چندی پیش این مجموعه دانشگاهی موفق به اخذ مجوز مرکز رشد کشاورزی نیز شد.
کاشمر در ۲۲۸ کیلومتری مشهد قرار دارد، شهرستانهای خلیل آباد، بردسکن و کوهسرخ پیش تر در زمره بخشهای کاشمر محسوب می شدند و همگی منطقه ترشیز تلقی میشوند.
نظر شما