پیمان عبداللهیفر روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: پیش از این تا پایان خرداد برای بیمه شالیزارها فرصت در نظر گرفته شدهبود.
وی اظهار داشت: برای سایر محصولات دامی، شیلاتی و زنبور عسل بدون محدودیت تا پایان شهریور فرصت خرید بیمهنامه از شعب بانک کشاورزی و ۲۷ دفتر اصلی و فرعی نمایندگیهای بیمه وجود دارد.
معاون بیمهای بانک کشاورزی گیلان در ادامه بیان داشت: تاکنون ۴۹ هزار و ۲۸۲ نفر از شالیکاران استان برای سال زراعی جدید شالیزارهای خود را تحت پوشش بیمه قرار دادند در حالیکه سال گذشته ۴۸ هزار و ۶۷۶ برنجکار شالیزارهای خود را بیمه کرده بودند.
وی با اشاره به افزایش سطح زیرکشت شالیزارها برای بهرهمندی از بیمه در سال جاری نسبت به پارسال افزود: سال گذشته ۴۱ هزار و ۹۹۱ هکتار از شالیزارهای گیلان تحت پوشش بیمه قرار گرفت اما بر اساس آخرین آمار تا این لحظه به ۴۲ هزار و ۴۲۵ هکتار رسیدهاست.
پارسال ۷۰ هزار نفر از کشاورزان گیلان محصولات کشاورزی خود را تحت پوشش قرار دادند که در مجموع ۶۷ میلیارد تومان غرامت به بیش از ۵۰ هزار نفر از بیمهگذاران خسارت دیده محصولات مختلف کشاورزی استان پرداخت شدهاست.
۷۸ محصول بیمهای در استان گیلان تحت پوشش بیمه قرار میگیرند که بیشترین بیمهگذاری از سوی شالیکاران انجام میشود.
گیلان بزرگترین تولیدکننده ارقام بومی و با کیفیت برنج در کشور به شمار میآید که با ۲۳۸ هزار هکتار اراضی شالیزاری، رتبه اول کشور را از لحاظ سطح زیرکشت و رتبه دوم تولید برنج را به خود اختصاص دادهاست.
ارقام هاشمی، علی کاظمی، صدری، حسنی و دیلمانی جزو رقم های کیفی و ارقام گوهر و سپیدرود جزو رقمهای پرمحصول است که در شالیزارهای گیلان کشت میشود، بیشترین رقمهای کشت شده برنج در این استان، رقمهای کیفی هاشمی و علی کاظمی است که افزون بر ۸۵ درصد محصول برنج گیلان را شامل میشود.
نظر شما